Stiri despre unitate

  82 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Albanezii promit „unitate” în interiorul UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Albanezii promit „unitate” în interiorul UE

  Liderii Albaniei şi Kosovo au promis, duminică, la Skopje unirea tuturor albanezilor „în frontierele Uniunii Europene” în timp ce au respins îngrijorările asupra unor pretenţii teritoriale faţă de ţări vecine din Balcani unde ei sunt majoritari, relatează AFP.

 • Vineri se opreşte Unitatea 1 a CNE Cernavodă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vineri se opreşte Unitatea 1 a CNE Cernavodă

  Societatea Naţională Nuclearelectrica SA anunţă oprirea, în mod controlat, a Unităţii 1 CNE Cernavodă, în data de 13 iulie 2012, ora 00:00. Reactorul Unităţii 1 va fi oprit pentru desfăşurarea de activităţi de întreţinere in vederea inlocuirii unor elemente de conducta aferente circuitului primar care prezintă o stare de uzaj.

 • Baconschi vrea unitate în diversitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baconschi vrea unitate în diversitate

  Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, astăzi, în legătură cu Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta anunţată de Mihai Răzvan Ungureanu, că trebuie strânse laolaltă în jurul PDL toate forţele politico-civice de dreapta.

 • Francois Hollande:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Francois Hollande: "Voi fi preşedintele tuturor"

  În discursul său de duminică seara, susţinut într-o piaţă din oraşul francez Tulle, Francois Hollande, câştigătorul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor din Franţa, şi-a axat discursul pe trei teme primordiale: unitatea poporului francez, educaţia tinerilor şi o schimbare de direcţie în Europa.

 • Se opreşte Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se opreşte Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă

  Începând cu data de 4 mai 2012, Unitatea 1 a CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată. Desincronizarea de la sistemul energetic naţional va avea loc în data de 5 mai 2012, orele 00.00, anunţă SN Nuclearelectrica SA. 

 • Poate unitatea europeană să supravieţuiască actualei crize?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poate unitatea europeană să supravieţuiască actualei crize?

  Liderii europeni depun eforturi pentru a păstra unită zona euro şi Uniunea Europeană în faţa unei crize financiare care ameninţă să despartă parteneriate încheiate de-a lungul a mai bine de jumătate de secol.

 • Centrala Nucleară de la Cernavodă, aproape de cota de avarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrala Nucleară de la Cernavodă, aproape de cota de avarie

  Centrala Nuclear-Electrică (CNE) Cernavodă funcţionează la parametrii normali, dă asigurări Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, ce precizează că unitățile ar putea fi oprite dacă nivelul Dunării continuă să scadă.

 • Primul centru pentru bebeluşi în închisoare, deschis în Africa de Sud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul centru pentru bebeluşi în închisoare, deschis în Africa de Sud

  Africa de Sud a deschis prima unitate în închisoare pentru bebeluşi mai mici de doi ani. Pentru a nu despărţi mamele de copii, la un penitenciar cu Cape Town a fost înfiinţat primul centru destinat femeilor condamnate la detenţie ce au bebeluşi mai mici de doi ani.

 • VIDEO Spitalul Universitar are serviciu SMURD de lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Spitalul Universitar are serviciu SMURD de lux

  Cea mai mare Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) din România a fost inaugurată, ieri, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Ministerul Sănătăţii a alocat 36 de milioane de lei pentru cinci astfel de secţii, cea din strada Dr. Leonte fiind a doua inaugurată.