Stiri despre site

  486 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În direct din Mamaia virtuală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În direct din Mamaia virtuală!

  Pe site-ul www.mamaia360.ro se poate face turul staţiunii prin camere web amplasate în restaurante, hoteluri şi parcuri de distracţii. Dacă vă plimbaţi prin staţiunea Mamaia şi vedeţi turişti îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu „mamaia360“, zâmbiţi: sunteţi în direct pe internet!

 • Afacerile cu maşini second-hand încă prosperă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afacerile cu maşini second-hand încă prosperă

  Paradoxal, faptul că maşinile second-hand nu se mai vând atât de bine reprezintă un punct forte. De ce? Pentru că românii postează anunţul de mai multe ori, iar asta înseamnă venituri suplimentare pentru site-urile de profil.

 • Au clonat site-ul unei bănci din SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au clonat site-ul unei bănci din SUA

  Peste 300 de poliţişti, procurori şi membri ai trupelor speciale de intervenţie au anihilat, ieri, o grupare infracţională specializată în fraude informatice.

 • Joburi part-time pentru studenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joburi part-time pentru studenţi

  Recepţionist. Seed Fund Management, cu sediul în Bucureşti, angajează doi recepţionişti care să lucreze între 18.00 şi 23.00, în timpul săptămânii, şi între 11.00 şi 23.00 în weekenduri (de două ori pe lună).

 • Şedinţe online cu părinţii elevilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şedinţe online cu părinţii elevilor

  Învăţătoarea Rodica Ştefănică (44 de ani) comunică cu școlarii de la  Colegiul Naţional „Costache Negri” din Galaţi prin blogul personal. Copiii îşi găsesc temele pe site-ul învăţătoarei, iar părinţii pot afla situaţia şcolară a odraslelor lor.

 • Escrocherie:Brăileni prinşi în timp ce ţepuiau prin internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Escrocherie:Brăileni prinşi în timp ce ţepuiau prin internet

  Mai mulţi cetăţeni din ţară s-au plâns că au comandat produse pe site-ul de vânzări şi au fost înşelaţi. Poliţiştii au organizat un flagrant, urmărind traseul unui astfel de colet care a fost retrimis de un păgubit din Iaşi.

 • Portal de joburi, special pentru studenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portal de joburi, special pentru studenţi

  Studenţii de la universităţile de stat din ţară îşi vor putea găsi de lucru mult mai uşor. Uniunea Nţională a Studenţilor va lansa un portal special pentru ei.

 • Împarte maşina cu alţi pasageri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Împarte maşina cu alţi pasageri

  Cristi Şchiopu urăşte traficul din Bucureşti, deşi el nu este şofer. Aşa că a venit cu o soluţie care să reducă aglomeraţia, dar şi poluarea. Ideea de „carpooling“, împărţirea maşinii cu alţi oameni care călătoresc în aceeaşi direcţie, este nouă în România, dar răspândită în lume încă din anii ’70.

 • Constanţa: Arhiepiscopul Tomisului, socializat cu forţa pe hi5
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Arhiepiscopul Tomisului, socializat cu forţa pe hi5

  Utilizatorii constănţeni ai site-ului de socializare hi5 au primit zilele acestea o vizită neaşteptată: cereri de prietenie şi invitaţii de socializare formulate de un nou utilizator - Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

 • Site-ul WikiLeaks, „agenţia CIA a popoarelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Site-ul WikiLeaks, „agenţia CIA a popoarelor“

  „Agenţia CIA a popoarelor“, aşa se autodefineşte site-ul WikiLeaks, creat în 2006 de australianul Julian Assange şi care, potrivit unor observatori, reprezintă viitorul jurnalismului de investigaţii.

 • Un timişorean a făcut o enciclopedie cu destinaţii turistice şi impresii de călătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un timişorean a făcut o enciclopedie cu destinaţii turistice şi impresii de călătorie

  Cei care vor să plece în vacanţă au posibilitatea de a se inspira în alegerea destinaţiilor din experinţele altora. Sătul să caute recomandări în limbi străine despre locurile unde ar fi vrut să-şi petreacă vacanţele, un timişorean a creat un site dedicat turiştilor români care vor să afle detalii din experienţele altor călători.

 • Poveşti de viaţă pe site-urile de socializare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveşti de viaţă pe site-urile de socializare

  Psihologii şcolari din judeţ au găsit în Internet cel mai bun mod pentru ca dascălii să îşi cunoască elevii. Peste zece mii de adolescenţi din Hunedoara şi Deva folosesc platformele de socializare pe internet pentru a-şi face noi prieteni.

 • Două românce în topul celor mai sexy jucătoare de tenis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două românce în topul celor mai sexy jucătoare de tenis

  Primul loc al topului, realizat de site-ul american de sport bleacherreport.com, este ocupat de Maria Kirilenko, o sportivă supersexy, care atrage ca un magnet privirile bărbaților la fiecare partidă disputată.

 • Buzău: Socializarea pe internet, un pericol pentru adolescenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Socializarea pe internet, un pericol pentru adolescenţi

  Odată cu trecerea timpului, tinerii se pot izola de realitate, iar părinţii sunt singurii care îi pot ajuta.Tot mai mulţi tineri au devenit utilizatori ai internetului. Grav este faptul că aceştia nu îl folosesc numai pentru a se documenta, ci şi pentru a socializa. Nu de puţine ori au fost cazuri în care un adolescent nu a mai putut fi dezlipit din faţa calculatorului, iar odată cu trecerea timpului contactele directe cu alţi oamen

 • Bucureşti: Cadourile ratate, vândute pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Cadourile ratate, vândute pe internet

  Mulţi români scapă de darurile primite de Crăciun prin intermediul site-urilor de vânzări online. Oricui i s-a întâmplat să primească un cadou care să-l dezamăgească. Variantele de a scăpa, însă, de cele mai inutile dintre ele sunt numeroase.

 • Site-ul de filme MediaDirect a devenit operaţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Site-ul de filme MediaDirect a devenit operaţional

  Mediadirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România.

 • Guvernul italian vrea să închidă site-urile care incită la violenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul italian vrea să închidă site-urile care incită la violenţă

  Ministrul italian de interne Roberto Maroni a anunţat marţi că guvernul italian vrea să închidă site-urile web care incită la violenţă, decizia fiind o recaţie la agresiunea suferită duminică seara la Milano de premierul Silvio Berlusconi, informează AFP.

 • Arad: Costner a pus Aradul pe site-ul trupei sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arad: Costner a pus Aradul pe site-ul trupei sale

  Actorul american şi colegii săi de la formaţia Modern West îşi povestesc online experienţa trăită în oraşul de pe Mureş. Concertul de la Arad a venit ca o experienţă plăcută după scena prăbuşită la reprezentaţia din Canada.

Modifică Setările