Stiri despre sfecla rosie

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sfecla roşie, cel mai puternic detoxifiant. La ce poate duce consumul excesiv şi ce conţine exact leguma super-aliment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfecla roşie, cel mai puternic detoxifiant. La ce poate duce consumul excesiv şi ce conţine exact leguma super-aliment

  Bună în orice anotimp, consumată în oţet, proaspătă sau coaptă, sfecla roşie este considerată una dintre cele mai nutritive legume, un super-aliment cu multe beneficii pentru sănătate. Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul şi antioxidanţii din sfecla roşie ajută la tratarea mai multor afecţiuni.

 • Remedii cu sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii cu sfeclă roşie

  În copilărie, mi se spunea să mănânc cât mai multă sfeclă roşie, ca să fiu roşie în obraji. Şi pe bună dreptate! Leguma este un medicament natural, care are proprietatea de a creşte cantitatea de hemoglobină din sânge şi de a regenera celulele hepatice.

 • Top 10 alimente mai bogate în potasiu decât bananele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 alimente mai bogate în potasiu decât bananele

  Probabil că cei mai mulţi se gândesc la banane atunci când vor să aducă un aport de potasiu în organism. Însă, există alimente şi fructe mai bogate în această vitamină decât bananele.

 • Motivele pentru care trebuie să mănânci sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care trebuie să mănânci sfeclă roşie

  Toamna pare să-şi intre în drepturi. Asta înseamnă că încep să apară fructele şi legumele specifice anotimpului, inclusiv sfecla roşie. Această legumă este considerată protectoarea ficatului, însă rezultatele noilor studii arată că sfecla este una dintre cele mai sănătoase legume.

 • Cum să tratezi anemia cu sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tratezi anemia cu sfeclă roşie

  Pentru că are gust dulce şi calităţi vitaminizante, sfecla roşie este des recomandată în curele care combat anemia. Această rădăcinoasă furnizează energie şi revitalizează organismul, iar efectele pozitive pentru sănătate nu se opresc aici.

 • La ce este bun sucul de sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce este bun sucul de sfeclă roşie

  Sucul de sfeclă roşie nu are cel mai bun gust din lume, dar are numeroase proprietăţi benefice pentru organism. În urma unor studii recente, s-a demonstrat că sucul de sfeclă roşie este unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru tratarea şi prevenirea tumorilor canceroase.

 • Salată de sfeclă roşie cu hrean la borcan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salată de sfeclă roşie cu hrean la borcan

  Sfecla roşie este foarte benefică sănătăţii, fiind bună pentru curăţarea ficatului sau reglarea tensiunii. Iar în amestec cu hreanul, foarte bogat în vitamina C, este un adevărat medicament pentru răceli sau gripe. Sfecla roşie ajută la înmulţirea globulelor roşii, stimulând astfel sistemul imunitar.

 • Sfecla roşie, alimentul minune pentru cei care iubesc mişcarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfecla roşie, alimentul minune pentru cei care iubesc mişcarea

  Sfecla roşie şi sucul din această legumă sunt foarte bogate în nitrat şi sunt de un real ajutor în creşterea performanţei sportive. Nutriţioniştii recomandă introducerea sfeclei roşii în meniul de zi cu zi dacă se doreşte îmbunătăţirea rezistenţei.

 • Băutura minune care omoară celulele canceroase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băutura minune care omoară celulele canceroase

  Cancerul, această maladie care răpeşte din ce în ce mai multe vieţi, poate fi prevenit cu un leac preparat în casă. Află din ce se face băutura minune care omoară celulele canceroase!

 • Slăbeşte 5 kg în 10 zile cu dieta cu sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşte 5 kg în 10 zile cu dieta cu sfeclă roşie

  Dieta cu sfeclă este una dintre cele mai eficiente, sănătoase şi naturale diete. În dieta cu sfeclă, trebuie să alegem sfecla care este rotundă şi care are o culoare de roşu intens pentru a ne bucura de beneficiile pe care le oferă. În plus, natura este plină de fructe şi legume care ne ajută să ne păstrăm silueta.

 • Detoxifiere naturală cu sfeclă roşie, varză şi mere. Medic: organismul trebuie să-şi găsească un refugiu din calea toxinelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detoxifiere naturală cu sfeclă roşie, varză şi mere. Medic: organismul trebuie să-şi găsească un refugiu din calea toxinelor

  Pentru a beneficia de o stare optimă a sănătăţii, organismul are nevoie de repaus de la un stil de viaţă haotic cu mese neregulate şi excese. Detoxifierea se poate face prin mai multe metode: una dintre ele ar fi folosirea crudităţilor, cum ar fi sfecla roşie, varza şi merele. Ele produc adevărate minuni folosite împreună sau etapizat.

 • De ce sfecla roşie este un aliment minune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sfecla roşie este un aliment minune

  Iubitorii de sfeclă roşie ar trebui să se bucure enorm, căci aceasta este una dintre minunile pământului. Se cunosc efectele sale deosebite în bolile de sânge, de ficat şi în cele tumorale încă de acum 100-200 de ani.

 • Alimente bogate în antioxidanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente bogate în antioxidanţi

  Antioxidanţii sunt substanţe nutritive care provin din alimente şi care au rolul de a preveni şi încetini îmbătrânirea precoce. Antioxidanţii nu pot fi sintetizaţi de organism, de aceea este important să includem zilnic în dietă alimente bogate în antioxidanţi. Iată o listă cu 10 alimente bogate în antioxidanţi.

 • Beneficiile
sucului de sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile sucului de sfeclă roşie

  Sfecla roşie este una dintre legumele cu cea mai mare cantitate de elemente nutritive. Tocmai de aceea beneficiile sucului de sfeclă roşie sunt numeroase: oferă protecţie contra cancerului, previne hipertensiunea arterială, energizează organismul, ajută la detoxifierea ficatului, stimulează sistemul imunitar.

 • Joia Mare, tradiţii: cum să vopsiţi ouăle
natural, fără chimicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joia Mare, tradiţii: cum să vopsiţi ouăle natural, fără chimicale

  În Joia Mare, tradiţia spune că se vopsesc ouăle. În marile magazine găsiţi tot felul de vopseluri pentru a le colora, dar sănătos este să le vopsiţi natural. Există câteva modalităţi inedite. Gospodinele folosesc zemă de sfeclă roşie, foi de ceapă şi au secrete pe care le pun în aplicare an de an.

 • Remedii naturale pentru a combate răceala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru a combate răceala

  Răceala este una dintre afecţiunile care pun în pericol sănătatea noastră în perioada rece, mai ales când au loc schimbări bruşte de temperatură. Din acest motiv, e recomandat să fim precauţi şi să încercăm să o prevenim sau să o tratăm prin soluţii naturale.

 • La ce ajută enzimele din varză, sfeclă roşie şi din citrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce ajută enzimele din varză, sfeclă roşie şi din citrice

  Organismul digeră o friptură în aproape o săptămână, pe când legumele şi fructele proaspete se digeră în cel mult două ore. Reziduurile şi substanţele care ne-ar putea face rău din aceasta rămân mult timp în corp. De aceea, din când în când, este nevoie, de o dietă bogată în enzime.

 • De ce este
indicat să consumăm sfeclă roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este indicat să consumăm sfeclă roşie

  Sfecla roşie este una din legumele recunoscute pentru proprietăţile sale în tratarea bolilor de ficat şi de sânge, lupta împotriva cancerului, pentru conţinutul ridicat de vitamine, minerale si fibre care stimulează sistemul imunitar, echilibrează organismul si reduce procesul de îmbătrânire.

Modifică Setările