Stiri despre programe

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Carmen Dan, preocupată de „nevoile Jandarmeriei“ FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carmen Dan, preocupată de „nevoile Jandarmeriei“ FOTO

  Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a spus, marţi, la manifestările de Ziua Jandarmeriei organizate în Parcul Carol, că există înţelegere şi preocupare pentru a acoperi cât mai repede nevoile jandarmilor.

 • Istoricul Filip-Lucian Iorga, director adjunct al Direcţiei Generale Programe prin Reprezentanţe şi în Comunităţile Istorice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoricul Filip-Lucian Iorga, director adjunct al Direcţiei Generale Programe prin Reprezentanţe şi în Comunităţile Istorice

  Institutul Cultural Român (ICR) a adoptat, recent, o serie de măsuri organizatorice care au în vedere eficientizarea activităţii în scopul creşterii vizibilităţii evenimentelor de promovare a culturii şi civilizaţiei naţionale. Aceste decizii se aplică în baza hotărârii Consiliului de Conducere al ICR, în urma unor rapoarte de audit, a analizei resursei umane aferente fiecărei structuri, a activităţilor, precum şi a fluxului operaţional.

 • Programele minunate ale PSD şi prea-frumoasa Lolită a
d-lui Liviu Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programele minunate ale PSD şi prea-frumoasa Lolită a d-lui Liviu Dragnea

  Conform programului distribuit delegaţilor, invitaţilor şi reprezentanţilor presei, preşedintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea, urma să vorbească la Congresul extraordinar al partidului care a avut sâmbăta trecută la Bucureşti exact 50 de minute. A ţinut microfonul cam o oră şi jumătate. Persoane bine informate spun că discursul scris al domniei sale ar fi avut vreo 20 de pagini.

 • După
Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă

  Am scris în ultima săptămână mai multe articole - comentarii şi editoriale - publicate fie pe site-ul contributors.ro, fie pe blogurile adevărul.ro­ - despre ceea ce credeam că ar urma să se întâmple la Congresul PSD. Desigur, realitatea mi-a depăşit imaginaţia prin deficitul de cultură democratică de care a făcut dovadă întreg areopagul.

 • Peste 1.200 de medici şi asistente din România se vor instrui pe bani europeni într-un proiect despre hepatita B şi C
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 1.200 de medici şi asistente din România se vor instrui pe bani europeni într-un proiect despre hepatita B şi C

  Peste 1.200 de medici specialişti, doctori de familie şi asistenţi medicali din România vor beneficia de programe de perfecţionare în prevenţia şi tratarea hepatitei B şi C. Training-urile acestea sunt posibile datorită unei finanţări europene câştigate de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Valoarea proiectului se ridică la circa 9,7 milioane de lei, iar 98% din sumă înseamnă contribuţia nerambursabilă a UE.

 • INTERVIU Ada Roseti, director de programe Discovery: „Într-o iarnă, am stat şase ore la coadă, să văd din nou «101 dalmaţieni»“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ada Roseti, director de programe Discovery: „Într-o iarnă, am stat şase ore la coadă, să văd din nou «101 dalmaţieni»“

  Ada Roseti (47 de ani) a ales întotdeauna calea mai anevoioasă: când era elevă mergea la olimpiada de chimie, deşi studia într-o clasă de filologie-istorie; a absolvit Facultatea de Chimie, însă a decis să lucreze în mass-media, ceea ce i-a surprins pe părinţi, care vreme îndelungată s-au gândit că acesta e doar un hobby, şi a acceptat să prezinte o emisiune la ProTV, cu toate că era sfioasă.

 • Start pentru programele Rabla Clasic şi Rabla Plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Start pentru programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

  Veste bună pentru cei care vor să-şi cumpere o maşină nouă şi, în acelaşi timp, să scape de cea veche. Ministerul Mediului lansează, joi, programele Rabla Clasic şi Rabla Plus.

 • Finanţarea deblocată de către UE pentru Moldova prevede debursări pentru patru programe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finanţarea deblocată de către UE pentru Moldova prevede debursări pentru patru programe

  Delegaţia UE în Republica Moldova anunţă că finanţarea de 45 milioane de euro deblocată de către Comisia Europeană la sfârşitul anului 2016, este destinată susţinerii bugetului de stat, cu debursări pentru patru programe aflate în derulare: Stimularea economică în zonele rurale (ESRA), Programul european de vecinătate pentru agricultură şi dezvoltare rurală (ENPARD), Reforma finanţelor publice şi Programul de susţinere a educaţiei vocaţionale

 • În mintea adolescenţilor. Cum ajung tinerii să-şi regleze
conturile cu pumnii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În mintea adolescenţilor. Cum ajung tinerii să-şi regleze conturile cu pumnii

  Cazul adolescentei umilite şi bătute de un grup de fete, în Parcul Moghioroş, din Capitală, confirmă un fenomen din ce în ce mai răspândit: violenţa în rândul tinerilor. A-i arăta unui coleg cine este şeful, a stârni frica celor din jur sunt singurele modalităţi prin care mulţi dintre adolescenţi cred că pot câstiga încredere în propriile forţe. Specialiştii afirmă că fenomenul îi afectează mai ales pe adolescenţii cu educaţie precară.

 • Televiziunea de la noi este o mare pălăvrăgeală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziunea de la noi este o mare pălăvrăgeală

  E evident că românii sunt ahtiaţi după televiziune pentru că, după cum arată datele furnizate de cel mai recent Barometru Cultural, 96% dintre concetăţenii noştri se zgâiesc la televizor mai bine de 3 ore zilnic.

 • Starea culturii la Radio România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Starea culturii la Radio România

  Luni, 12 septembrie, a fost lansată grila de programe a Radio România Cultural. Cu doi ani în urmă, am semnalat dispariţia din grilă a Revistei Literare şi mi s-a răspuns că era vorba de programul de vară şi că emisiunea, una din cele mai vechi ale Radioului, va fi reluată în toamnă.

 • Voiculescu, despre rectificare: „Sectorul de Sănătate primeşte, în sfârşit, prioritatea de care ţara are nevoie”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voiculescu, despre rectificare: „Sectorul de Sănătate primeşte, în sfârşit, prioritatea de care ţara are nevoie”

  Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, că suma acordată la prima rectificare bugetară din acest an pentru domeniul pe care îl gestionează este de 570 de milioane de lei, arătând astfel că Sănătatea primeşte prioritatea ”de care ţara are nevoie”, capitolele avute în vedere fiind oamenii, programe, eficientizare şi investiţii.