Stiri despre posturi tv

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Televiziune,
ţeavă de eşapament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Televiziune, ţeavă de eşapament

  Sunt 62 de televiziuni cuprinse în sistemul naţional de măsurare a audienţei, realizat de compania Kantar Media. Sunt multe. Din cele 62, doar cinci contează pentru români.

 • CCA a depistat nereguli în funcţionarea
posturilor de radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCA a depistat nereguli în funcţionarea posturilor de radio

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a monitorizat mai multe posturi radio şi a atestat că majoritatea comit abateri de la concepţia generală a serviciului de programe, aprobată de CCA, iar unele posturi nu respectă condiţiile de plasare a publicităţii în serviciile de programe.

 • CCA a împărţit avertizări publice posturilor de televiziune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCA a împărţit avertizări publice posturilor de televiziune

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului a avertizat public 11 posturi de televiziune pentru că nu au asigurat interpretarea în limbajul mimico-gestual a emisiunilor de importanţă majoră şi a celor de actualităţi. Codul Audiovizualului prevede că, cel puţin, 20 de minute din timpul zilnic de emisie trebuie să fie accesibil publicului cu deficienţe de auz, prin titrarea sau interpretarea sincron a ştirilor citite de crainic, transmite IPN.

 • Retransmisia postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova a fost suspendată, pentru „manipulare şi instigare la ură”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retransmisia postului Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova a fost suspendată, pentru „manipulare şi instigare la ură”

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a suspendat retransmisia postului de televiziune Rossia 24 pe teritoriul Republicii Moldova, pentru o perioadă de 6 luni. Decizia vine în contextul unui raport de monitorizare, care a arătat că programele informative ale acestui post de televiziune manipulează, instigă la ură şi încalcă prevederile Codului Audiovizualului, transmite IPN.

 • Atac
necugetat asupra libertăţii de expresie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atac necugetat asupra libertăţii de expresie

  La 13 ianuarie, începând cu ora 00.30 unul dintre cei mai importanţi prestatori privaţi de servicii TV prin cablu SUN Communications a scos din pachetul de bază postul de televiziune Jurnal TV. Cetăţenii care vor să recepţioneze canalul respectiv sunt îndemnaţi să treacă la pachete mai scumpe în care se va regăsi şi postul lor preferat.

 • Din viaţa grea a televiziunilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din viaţa grea a televiziunilor

  Din cîte înţeleg, piaţa televizuală a patriei evoluează între două extreme: „B1” şi „Antena 3”. „Băieţii buni” pe de o parte, „băieţii răi” pe de alta. Primii luptînd pentru o creştere a audienţei, ceilalţi răsfăţaţi de audienţe care se convertesc prompt în procente electorale. Unii („B1”) – „băsişti”, alţii („Antena 3”) „anti-băsişti”.

 • Imaginile cu bătăi între minori, în şcoli, interzise pe posturile TV de CNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imaginile cu bătăi între minori, în şcoli, interzise pe posturile TV de CNA

  Televiziunile nu vor mai putea difuza imagini cu bătăi între minori, în şcoli, şi nu vor mai putea comunica adresa paginii de internet pe care sunt postate asemenea imagini, potrivit unei prevederi a unui proiect de Decizie de modificare şi completare a Codului audiovizualului, adoptată de CNA.

 • Tiraspolul taie semnalul posturilor TV de la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiraspolul taie semnalul posturilor TV de la Chişinău

  De la 1 decembrie, telespectatorii din regiunea transnistreană ar putea să nu mai aibă acces la semnalul postului public de televiziune Moldova 1. De la 1 noiembrie, cei de peste Nistru nu mai pot urmări programele postului privat de televiziune Publika TV.

 • Cele mai bogate posturi TV ale anului 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bogate posturi TV ale anului 2010

  Grupul Pro TV SA, aparţinând companiei americane CME, deţine 43,7% din volumul total de publicitate din România, în valoare totală de 230 de milioane de euro. Pe o piaţă TV care a suferit o scădere a veniturilor din publicitate cu 8% faţă de 2009, televiziunile Pro şi-au consolidat poziţia în faţa celor din trustul Intact.  

 • Poliţiştii au tăiat cablul televiziunii pirat din Constantin Daicoviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii au tăiat cablul televiziunii pirat din Constantin Daicoviciu

  O tânără din Caransebeş şi-a deschis o afacere de succes. A piratat mai multe posturi tv şi le-a redistribuit către 140 de abonaţi.Succesul nu a ţinut însă mult, iar acum s-a ales cu dosar penal. Ana-Monica M., de numai 21 de ani, a intrat în afaceri deschizându-şi o firmă care se ocupa cu difuzarea canalelor tv în comuna Constantin Daicoviciu.

Modifică Setările