Stiri despre pipera

  158 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pipera, dragostea mea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pipera, dragostea mea

  Este vineri dimineaţa, ora 08.50. Tocmai mi-am lăsat fetiţa la grădiniţă, undeva în sectorul 3 şi acum mă grăbesc spre serviciu.

 • Bucureşti: Cămin de lux pentru bătrânii rămaşi în Romania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Cămin de lux pentru bătrânii rămaşi în Romania

  Mai mulţi afacerişti bucureşteni emigraţi în SUA, Canada sau Italia şi-au cazat părinţii la un cămin-hotel din Pipera. Cei 12 pensionari aflaţi la Senior Medcenter au parte de cameră, masă, servicii medicale şi de divertisment, pentru un abonament de 1.000 de euro pe lună.

 • Pipera, paradisul prăbuşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pipera, paradisul prăbuşit

  Dacă în anii trecuţi mulţi visau să-şi cumpere o casă în această zonă, în prezent nici măcar cei cu bani lichizi nu sunt tentaţi să achiziţioneze proprietăţi aici. Zona Pipera pare acum un paradis imobiliar supus exodului proprietarilor. Motivul: mulţi nu mai dispun de lichidităţi şi au rămas doar cu varianta vânzării.

 • Bucureşti: SONDAJ Vreţi tren de la Gara de Nord la Pipera?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: SONDAJ Vreţi tren de la Gara de Nord la Pipera?

  Reprezentanţii CFR Călători vor să afle ce cred bucureştenii despre introducerea unui tren de la gară la Platforma Pipera. Mai mult de jumătate dintre cei care au răspuns deja la sondajul iniţiat de CFR în urmă cu două săptămâni s-au declarat în favoarea acestui proiect.

 • CFR Călători vrea să introducă tren pe ruta Gara de Nord - Pipera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR Călători vrea să introducă tren pe ruta Gara de Nord - Pipera

  CFR Călători vrea să introducă un serviciu de transport pe relaţia Gara de Nord Bucureşti-Platforma Industrială Pipera, din nordul Capitalei, dacă va exista cerere pentru acest traseu, potrivit directorului de marketing al companiei, Adrian Vlaicu.

 • Bucureşti: Pasajul Pipera, un junghi în trafic (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Pasajul Pipera, un junghi în trafic (GALERIE FOTO)

  Noul pod rutier, construit peste liniile CFR, îi scuteşte pe şoferi de statul la barieră, dar nu îi scapă şi de aglomeraţia de pe Şoseaua Pipera-Tunari. Pasajul Pipera-Tunari are pe patru benzi de circulaţie, însă intrarea şi ieşirea se face pe două benzi, ceea ce duce la creearea de dopuri la picioarele podului.

 • Bucureşti: S-a deschis Pasajul Pipera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: S-a deschis Pasajul Pipera

  Darea în funcţiune a Pasajului Pipera, care face legătura dintre autostrada Bucureşti-Ploieşti şi Capilată, a înregistrat o întârziere de un an.

 • Bucureşti: Delicatese la Sensazioni Club
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Delicatese la Sensazioni Club

  Datorită amplasării, restaurantul este, mai mereu, frecventat de oameni îmbrăcaţi la patru ace. Situat la etajul al doilea al unei clădiri de birouri din zona Pipera, restaurantul adună la masă angajaţii firmelor din zonă.

Modifică Setările