Fiica cea mare a lui Gigi Becali a reuşit o tranzacţie care îi aduce în conturi peste 4,6 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un grup de firme cumpără un teren de 2 hectare de la Theodora Becali MincuFoto: Arhivă
Un grup de firme cumpără un teren de 2 hectare de la Theodora Becali MincuFoto: Arhivă

Fiica cea mare a lui Gigi Becali pare să se descurce de minune în afacerile pe care le conduce. Theodora Becali Mincu, în vârstă de 26 de ani, a reuşit o tranzacţie care îi aduce în conturi peste 4,6 milioane de euro.

Un grup de firme cumpără un teren de 2 hectare de la Theodora Becali Mincu, pentru a construi un ansamblu rezidenţial cu 140 de apartamente în zona corporaţiilor din Pipera, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro

Compania este în etapa finală de achiziţie a unui teren de 2 hectare de la Theodora Becali Mincu, la un preţ de peste 4,6 milioane de euro, potrivit estimărilor Profit.ro, bazate pe tranzacţiile realizate, recent, în zonă. 

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă, o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development şi familiei Dragomir, a fostului conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, cu o valoare cumulată de peste 35 de milioane de euro. George Becali a şi înfiinţat alături de ginerele său, Mihai Theodor Mincu, firma Becali Imobiliare, prin care a iniţiat dezvoltarea unui ansamblu rezidenţial cu circa 200 de apartamente tot în Pipera.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite