Stiri despre omenire

  31 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În inima furtunii Ciara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În inima furtunii Ciara

  Furtuna Ciara se pregăteşte să invadeze nordul continentului, după ce întreaga insulă britanică a fost luată pe sus de ciclon. Cum nu-i nicio Dorothy pregătită să-şi lovească pantofii roşii ca să ajungă în Oz şi astfel atenţia să ne fie mutată înspre altceva, belgienii stau şi ei cu ochii pe ceas.

 • Omenirea trăieşte, de luni, pe datorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omenirea trăieşte, de luni, pe datorie

  Omenirea şi-a consumat de luni, 29 iulie, toate resursele regenerabile ale planetei pentru anul 2019 şi până la finalul anului va trăi „pe credit”, potrivit ONG-ului Global Footprint Network, care subliniază că această dată are loc tot mai devreme, scrie Le Monde.

 • Viitorul nu miroase-a bine (III)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul nu miroase-a bine (III)

  În faţa problemelor (globale ale omenirii – ar fi spus Iliescu), lumea răspunde cu întârziere şi inadecvat. Asta pentru că, în istorie, obişnuinţele sunt garantul supravieţuirii, dar şi al eşecului.

 • Cel mai puternic drog de pe
pământ care ţine omenirea vie, mai tare decât cocaina - toţi îl încercăm fără să ne dăm seama
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai puternic drog de pe pământ care ţine omenirea vie, mai tare decât cocaina - toţi îl încercăm fără să ne dăm seama

  Helen Fisher este un antropolog din SUA cunoscut şi sub numele de „antropologul iubirii“. Ea a făcut un studiu potrivit căruia dragostea este cel mai puternic drog din lume. Fischer a descoperit că atunci când suntem îndrăgostiţi şi când iubim se activează acea parte din creier care se activează şi când oamenii se droghează.

 • Canalul History lansează „Marea istorie“, serialul care 
analizează legăturile dintre istoria umană şi ştiinţele universului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Canalul History lansează „Marea istorie“, serialul care analizează legăturile dintre istoria umană şi ştiinţele universului

  Canalul History va transmite duminică, 20 aprilie, de la ora 22:00, primele două episoade ale seriei „Marea istorie“, serial cu mare succes internaţional care va fi difuzat în sfârşit şi în România. Producţia dezbate subiecte dintr-o gamă largă de domenii, ştiinţele precum bilogia sau chimia fiind puse în legătură cu istoria şi declaraţiile specialiştilor pentru a da un sens lucrurilor din jur.

 • Cel mai mare defect al omenirii, prezentat drept un pom de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai mare defect al omenirii, prezentat drept un pom de Crăciun

  Omenirea produce foarte multe ambalaje în care să-şi ţină produsele până le cumpără de la magazin, între magazin şi casă, şi pentru a le păstra acasă. O echipă de artişti s-a gândit să prezinte cumva această problemă şi a găsit simbolul perfect: pomul de Crăciun, dar puţin altfel.

 • Cele mai influente zece personalităţi din toate timpurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai influente zece personalităţi din toate timpurile

  Istoria omenirii a fost marcată de personaje care ne influenţează şi astăzi prin felul în care au acţionat şi au gândit. Doi cercetători au conceput un algoritm asemănător celui folosit de Google la clasificarea paginilor web pentru a stabili figurile cu cel mai mare impact asupra umanităţii, dintr-o listă de peste 1.000 de personaje

 • ONU pune încălzirea globală pe seama umanităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ONU pune încălzirea globală pe seama umanităţii

  Oamenii sunt responsabili pentru încălzirea globală, au concluzionat un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite, publicat vineri şi menit să le ofere guvernelor sfaturi în vederea gestionării problemei temperaturilor crescânde. Experţii atrag însă atenţia că Pământul nu s-a mai încălzit în ultimii 15 ani, însă acest aspect nu a fost menţionat în raport, pentru că nu se potrivea cu calendarul schimbărilor climatice pe care le-a avansat.

 • Omenirea, mai veche cu 20.000 de ani decât credeam până acum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omenirea, mai veche cu 20.000 de ani decât credeam până acum

  Un nou studiu arată că oamenii au apărut acum mai bine de 44.000 de ani, conform unor cercetări din Africa de Sud. Până acum, se credea că cea mai veche civilizaţie este cea San, tot din Sudul Africii, dar care ar fi apărut în urmă cu doar 10.000, cel mult 20.000 de ani.

 • Omul va dispărea din cauza poluării!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul va dispărea din cauza poluării!

  Oamenii de ştiinţă sunt convinşi că aerul poluat ucide treptat omenirea. Acest lucru este confirmat, între altele şi de datele Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD).

 • Vremurile se schimbă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremurile se schimbă!

  Protestele din ultima perioadă arată că lumea, aşa cum o ştim, nu va mai fi niciodată la fel.

 • FOTO Cele mai neinspirate sigle din istoria omenirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai neinspirate sigle din istoria omenirii

  De cele mai multe ori, experţii în marketing spun că un produs se promovează cel mai bine prin intermediul unui logo potrivit, înă unele companii au făcut de multe ori greşeli capitale atunci când şi-au ales siglele.

 • Despre omenire, cu prietenul lui José Saramago
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre omenire, cu prietenul lui José Saramago

  Scriitorul portughez Rui Zink, apropiat al laureatului Nobel, şi-a lansat ieri la Bucureşti romanul „Destinaţia turistică“, care imaginează viitorul Europei.

 • Sexul în spaţiu, salvarea omenirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sexul în spaţiu, salvarea omenirii

  După 30 de ani, sonda Voyager I a străbătut doar 1% din distanţa spre Proxima Centauri, cea mai apropiată stea.

 • VIDEO Cât ne mai suportă Pământul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cât ne mai suportă Pământul?

  Hrană, apă şi energie din ce în ce mai puţine pentru o populaţie din ce în ce mai mare. Aceasta este, de departe, cea mai mare provocare a omenirii. Cum o putem rezolva? De la 31 octombrie, vom fi şapte miliarde de pământeni - potrivit unor calcule extrem de complicate realizate de experţii Fondului pentru Populaţie al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

 • Întunericul Cărării Luminoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întunericul Cărării Luminoase

  Despărţirea de poziţia bipedă se face printr-un spectacol în care se amestecă abjecţia, sadismul, nepăsarea şi pofta de-a propaga răul.

 • Noul creier al omenirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul creier al omenirii

  Era tehnologiei digitale a început deja să schimbe, chiar dramatic, evoluţia creierului uman. Astăzi, întrebarea nu mai este dacă tehnologia ne schimbă creierul, ci cum o va face.