Stiri despre mihai constantin

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Teatru online. „Ce ţi-e şi cu viaţa asta! Nu te
lasă să trăieşti!’’
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru online. „Ce ţi-e şi cu viaţa asta! Nu te lasă să trăieşti!’’

  Am văzut pentru prima oară, ‘’Oblomov ‘’, unul dintre marile spectacole ale ultimelor decenii, important nu doar pentru palmaresul regizoral al regretatului Alexandru Tocilescu sau al instituţiei producătoare, ci pentru tot ceea ce înseamnă teatrul românesc, în general, într-un decembrie îngheţat. Era un ger cumplit afară, iar gradele nu erau cu mult mai multe nici în sala de la Grădina Icoanei a Teatrului ‘’ Bulandra’’.

 • Actriţa Tamara Buciuceanu - Botez, sărbătorită la 65 de ani de scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actriţa Tamara Buciuceanu - Botez, sărbătorită la 65 de ani de scenă

  Teatrul Metropolis din Bucureşti a sărbătorit luni, 17 decembrie, 12 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, actriţa Tamara Buciuceanu - Botez a fost la rându-i sărbătorită, după 65 de ani de carieră, în cadrul unei festivităţi la care au participat numeroase personalităţi ale vieţii culturale.

 • „Orchestra Titanic”, în regia lui Felix Alexa, deschide anul teatral 2018 la TNB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Orchestra Titanic”, în regia lui Felix Alexa, deschide anul teatral 2018 la TNB

  Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti deschide anul 2018 cu premiera spectacolului „Orchestra Titanic”, de Hristo Boicev, în regia lui Felix Alexa. După avanpremierele din 13 şi 14 ianuarie, premiera oficială se va bucura de prezenţa autorului, fiind programată în serile de 16 şi 17 ianuarie, la Sala Pictură a TNB.

 • INTERVIU Mihai Constantin, actor: „Lear-ul meu e plin de forţă“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Mihai Constantin, actor: „Lear-ul meu e plin de forţă“ VIDEO

  Actorul Mihai Constantin (52 de ani) vorbeşte despre tatăl său, George Constantin, căruia-i calcă pe urme în spectacolul „Regele Lear“, de la Naţional. Actorul, fost interpret al lui Ionică din „Liceenii“, dar cu o carieră apreciată mai ales în teatru, nu crede că fiul său va urma tradiţia familiei, pentru că „îi plac prea mult banii“. George Constantin, care l-a jucat pe „moşneagul rege Lear“ la 40 de ani, îl considera cel mai mare eşec al său.

 • INTERVIU Ioan Andrei
Ionescu, actorul care-i dă replica lui Mihai Constantin în „Regele
Lear“: „Aş juca orice rol care are amprenta lui sir Will“ EXCLUSIV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ioan Andrei Ionescu, actorul care-i dă replica lui Mihai Constantin în „Regele Lear“: „Aş juca orice rol care are amprenta lui sir Will“ EXCLUSIV

  Interpretul contelui Gloucester din recenta premieră de la TNB, „Regele Lear“, actorul Ioan Andrei Ionescu, l-a jucat şi pe Brâncuşi, şi pe bolnavul din „Anonimul veneţian“, dar spune că nu ar refuza nimic din ce a fost scris de Marele Will. Pentru Ionescu, actoria este ca o „iubită care nu suportă să fie înşelată“. Îl consideră pe Gloucester „un personaj cheie“ al tragediei shakespeariene, un pandant al suferinţei „bătrânului rege Lear“.

 • Filmul „De ce eu?“, al lui Tudor Giurgiu, pe DVD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul „De ce eu?“, al lui Tudor Giurgiu, pe DVD

  Lungmetrajul „De ce eu?“ va fi lansat pe DVD vineri, de la ora 19.45, la librăria Cărtureşti Carusel din Bucureşti, în prezenţa regizorului Tudor Giurgiu şi a actorilor Emilian Oprea, Mihai Constantin şi Andreea Vasile, care vor acorda autografe.

 • Erotism şi feerie în „Visul unei nopţi de vară” la TNB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Erotism şi feerie în „Visul unei nopţi de vară” la TNB

  „Visul unei nopţi de vară”, în regia lui Petrică Ionescu, care îşi propune să dezvăluie universul clocotind de erotism al textului, va avea primele reprezentaţii pe scena de la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB), pe 29 noiembrie şi pe 3 şi 6 decembrie, de la ora 19.00.

 • Un interviu comandat. De cine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un interviu comandat. De cine?

  Mă sună zilele trecute o prietenă, ca să mă întrebe dacă am văzut interviul cu Stelian Tănase la TVR. Nu-l văzusem, fiindcă mi-am anulat abonamentul la cablu de vreun an ṣi jumătate, dar nu am încetat să plătesc taxa pentru televiziunea publică, pe factura de curent electric, ca să nu contribui ṣi eu, cât de puṭin, la îngroparea financiară definitivă a instituṭiei.

 • Cum a eşuat planul de învăluire al lui Stelian Tănase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a eşuat planul de învăluire al lui Stelian Tănase

  La mijlocul săptămânii ce se încheie, miercuri sau joi, SRTV a izbutit să plătească o datorie mai veche, ajunsă aproape de prescriere, de ceva mai mult de 10 milioane de lei. Datoria ce a determinat ANAF să decidă cu o săptămână înainte blocarea conturilor instituţiei.

 • Eroi au fost, „eroi“ sunt încă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eroi au fost, „eroi“ sunt încă

  CONŞTIINŢĂ Chiar dacă este discutabilă calitatea de „erou“ a procurorului Cristian Panait, regizorul Tudor Giurgiu realizează în filmul său „De ce eu?“ o metaforă a justiţiei bazate pe principii şi a profesiei exercitate cu idealism.

 • „De ce eu?” de Tudor Giurgiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „De ce eu?” de Tudor Giurgiu

  Filmul Lui Tudor Giurgiu este un film mai mult pentru cei care vor să ştie interioarele murdare ale statului român în perioada guvernării Iliescu-Năstase. Interpretarea lui Emilian Oprea şi a lui Mihai Constantin, dar mai ales moartea suspectă, nici până acum elucidată a unui tânăr procuror suplinesc lipsa viziunii regizorale care să capteze spectatorul.

 • Dispută la TVR: Traian Băsescu versus moderator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispută la TVR: Traian Băsescu versus moderator

  Președintele suspendat, Traian Băsescu, a avut o dispută cu moderatorul emisiunii TVR în care a fost prezent, marți seara, el spunându-i jurnalistului că ştie "linia" TVR, dar ar trebui să fie lăsat să vorbească, dacă tot a fost invitat.

 • Cele mai vizionate filme româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai vizionate filme româneşti

  Primul loc îi revine comediei „Naşa“, cu aproape 27.000 de spectatori, iar poziţiile doi şi trei sunt ocupate de filmele „Ursul“ şi „Loverboy“.

 • „Furtuna“ lui Esrig vine din Germania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Furtuna“ lui Esrig vine din Germania

  Regizorul David Esrig  începe astăzi, la Academia „Athanor“ din Burghausen, un atelier cu spectacolul care i-a fost interzis în România în 1973. Producţia „Furtuna“, reluată după aproape 40 de ani, se va juca din 2012 la „Bulandra“, din distribuţie făcând parte Sorin Leoveanu şi Cornel Scripcaru.

 • Cele mai tari premiere teatrale ale toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai tari premiere teatrale ale toamnei

  Teatrele din Bucureşti şi din ţară se trezesc la viaţă, reluând spectacolele de succes ale anului trecut şi revigorându-şi repertoriul cu producţii în premieră. Radu Afrim, Silviu Purcărete, Alexandru Tocilescu, Ion Caramitru şi Dragoş Galgoţiu regizează cele mai aşteptate spectacole din toamna aceasta.

 • Mihai Constantin: „Sunt un tip timid. Nu ştiu să fac faţă vedetelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Constantin: „Sunt un tip timid. Nu ştiu să fac faţă vedetelor“

  După ce a ratat un premiu UNITER, actorul joacă în spectacolul „S-a sfârşit cum a-nceput”, care va avea premiera la 3 iunie, la Teatrul Naţional din Bucureşti. La Teatrul Metropolis, artistul repetă rolul Falstaff din „Nevestele vesele din Windsor“, după Shakespeare, pus în scenă de Alexandru Tocilescu.

Modifică Setările