Stiri despre logitech

  27 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Logitech
lansează un
mouse
roz
de
gaming din gama PRO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logitech lansează un mouse roz de gaming din gama PRO

  Logitech lansează PINK PRO X SUPERLIGHT, mouse de gaming care integrează tehnologia wireless LIGHTSPEED cu senzorul HERO 25K  şi un design mecanic perfecţionat, potrivit jucătorilor din lumea eSports.

 • Logitech va oferi consumatorilor informaţii despre impactul
produselor sale asupra mediului înconjurător
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logitech va oferi consumatorilor informaţii despre impactul produselor sale asupra mediului înconjurător

  Logitech, producător de produse periferice, se angajează să comunice impactul de carbon al tuturor produselor sale pe ambalaje şi pe site-ul companiei. Se aşteaptă ca primele etichete care vor prezenta impactul emisiilor de carbon să apară pe produsele din categoriile sale de gaming la sfârşitul acestui an, urmat de întregul portofoliu de produse.

 • Cum să scapi de telecomenzile din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de telecomenzile din casă

  Dacă ai o casă normală, atunci la fiecare colţ vei avea câte o telecomandă pentru fiecare dispozitiv din casă. Fie că e vorba de televizor, DVD player, box-ul de la operatorul de cablu, sistemul audio, boxele de la sistemul audio sau alte gadgeturi. Casa e plină de telecomenzi. Cum poţi să rămâi cu mai puţine?

 • Prima zi a Dreamhack Bucureşti: puşti entuziasmaţi, vedete sud-coreene, gadgeturi, costume şi piele la vedere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima zi a Dreamhack Bucureşti: puşti entuziasmaţi, vedete sud-coreene, gadgeturi, costume şi piele la vedere

  Mii de tineri pasionaţi de jocuri video au luat cu asediu Sala Polivalentă, sâmbătă, în prima zi a evenimentului Dreamhack. Unii au venit pentru a vedea cele mai noi accesorii şi sisteme pentru gaming, expuse la diverse standuri, însă cei mai mulţi au venit pentru a-i vedea îndeaproape pe cei mai tari jucători de League of Legends, Starcraft II şi Counterstrike, din întreaga lume.

 • Logitech G602, un mouse de gaming cu autonomie de 250 ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logitech G602, un mouse de gaming cu autonomie de 250 ore

  Logitech anunţă lansarea mouse-ului G602. Producătorul susţine că acesta poate oferi o autonomie de până la 250 de ore de gaming continuu şi 1400 de ore de utilizare obişnuită, potrivit unui comunicat remis „Adevărul“.

 • FOTO Cel mai aşteptat gadget pentru iPhone, în prima imagine neoficială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cel mai aşteptat gadget pentru iPhone, în prima imagine neoficială

  Steve Jobs nu a fost de acord cu accesoriile pentru Apple, în special cele pentru jocuri, dar acum că Jobs nu mai e cei din Cupertino regândesc situaţia. În toamnă este aşteptat un gadget cu totul nou pentru platformă şi acum apare în prima imagine neoficială.

 • REVIEW Logitech G710+ - o tastatură mecanică bună la toate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REVIEW Logitech G710+ - o tastatură mecanică bună la toate

  Pe lângă faptul că a trecut destul de multă vreme de când Logitech au mai lansat vreo tastatură de gaming, se simţea nevoia de ceva cu totul şi cu totul nou. Pentru a umple acest gol şi pentru a satisface dorinţa tot mai mare a gamerilor de a avea o tastatură atât fiabilă cât şi pe placul lor, fără ecran şi alte artificii ce îngreunează şi complică "munca" de gamer, Logitech au venit cu G710+.

 • Logitech a lansat o tastatură pentru iPad mini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logitech a lansat o tastatură pentru iPad mini

  Logitech a lansat, marţi, Ultrathin Keyboard mini, o tastatură-carcasă concepută special pentru tableta Apple iPad Mini. Tastatura reprezintă varianta în miniatură a Ultrathin Keyboard Cover, considerată una dintre cele mai buni tastaturi pentru iPad.

 • S-a inventat tastatura pe care o poți spăla la robinet când se murdărește
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a inventat tastatura pe care o poți spăla la robinet când se murdărește

  Oricine are copii sau este nevoit să mănânce la birou știe cât de dificil este să-ți cureți tastatura. În afara unor metode nu foarte eficiente, cum ar fi curăâarea cu o cârpă specială sau chiar cu un aspirator, nu există soluții pentru a o face „ca nouă“. Cel puțin până acum.

 • Tastatura cu încărcare solară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tastatura cu încărcare solară

  Compania americană Logitech a prezentat Wireless Solar K750, prima tastatură solară a companiei. Aceasta se încarcă oriunde există lumină, chiar şi în spaţii închise, eliminând astfel grija bateriilor. Tastatura va fi disponibilă în Europa din luna ianuarie 2011, la un preţ de 79,99 euro.

 • Tehno - Noutăţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehno - Noutăţi

  Expertul Feng shui Paul Darby şi Logitech au dezvoltat două medii unice şi creative care ajută la organizarea mediului de lucru cu laptopul, astfel încât să se atingă randamentul maxim.

 • Tehno
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehno

  Anticipând o nouă eră a aparaturii de uz casnic, Samsung a lansat noul aspirator-robot NaviBot. Dispozitivul este capabil să se mişte în deplină autonomie pe mai multe tipuri de suprafeţe, reuşind o curăţare eficientă.

 • Tehno-Noutaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehno-Noutaţi

  Într-o combinaţie de design luxos şi calitate a imaginii excepţională, modelele S-Frame de la Sony se diferenţiază de toate celelalte modele de rame foto. Cele şase modele S-Frame includ vârful de gamă X85, cu o calitate excepţională a imaginii, dar şi modele cu preţ convenabil, precum E75 şi E73.

Modifică Setările