Stiri despre infectii urinare

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ceaiul din cozi de cireşe, cel mai eficient diuretic natural. Cui îi este interisă băutura care ajută la eliminarea toxinelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul din cozi de cireşe, cel mai eficient diuretic natural. Cui îi este interisă băutura care ajută la eliminarea toxinelor

  Cozile de cireşe sunt recunoscute drept unele dintre cele mai eficiente diuretice naturale, calitate ce le recomandă ca adjuvant în zeci de boli. Reumatismul, guta, cistita, tusea rebelă şi celulita sunt numai câteva dintre problemele ce pot fi atenuate dacă beneficiem de calităţile diuretice ale ceaiurilor din cozi de cireşe, spun fitoterapeuţii.

 • Fructele care te scapă de E.Coli. De ce sunt numite merişoarele „insulina verde“, cum este indicat să le consumi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele care te scapă de E.Coli. De ce sunt numite merişoarele „insulina verde“, cum este indicat să le consumi

  Merişoarele sunt considerate încă din vechime tratamente miraculoase pentru numeroase boli, cu precădere pentru cele ale tractului urinar. Consumul zilnic de coacăze de munte, cum mai sunt numite popular, formează un zid de protecţie împotriva bacteriilor patogene, precum E.coli, Helicobacter pylori, responsabilă pentru ulcerul gastric şi Streptococcus mutans, care favorizează cariile dentare.

 • Merişorul combate infecţiile urinare şi previne recidivele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merişorul combate infecţiile urinare şi previne recidivele

  În tradiţia populară, ceaiul din frunze de merişor era utilizat ca remediu în episoadele de diaree, iar fructele, bogate în vitamina C, se foloseau pentru prevenirea scorbutului. În prezent, merişoarele sunt considerate în primul rând un adjuvant în caz de afecţiuni ale căilor urinare.

 • Coada-calului elimină acidul uric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coada-calului elimină acidul uric

  Când concentraţia de acid uric din sânge este prea mare, pot să apară probleme articulare sau urinare. Din fericire, există plante precum coada-calului care ajută la eliminarea excesului acestui compus din organism.

 • Cum poţi preveni infecţiile urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi preveni infecţiile urinare

  O femeie din două se îmbolnăveşte cel puţin o dată în viaţă de o infecţie a tractului urinar. Lăsate netratate, aceste infecţii pot avea urmări grave asupra sănătăţii.

 • Roşia, leguma pe care ar trebui s-o mănânci zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşia, leguma pe care ar trebui s-o mănânci zilnic

  Roşia este leguma care contribuie la menţinerea sănătăţii şi, de asemenea, îmbunătăţeşte gustul mâncărurilor. Datorită substanţelor nutritive pe care le conţine, roşia ar trebui să facă parte din alimentaţia zilnică. Iată de ce!

 • Ce poţi trata cu napi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu napi

  Napii sunt mai puţin cunoscuţi pentru beneficiile pe care le aduc sănătăţii. Unul dintre cel mai mare beneficiu al acestora este stimularea imunităţii.

 • Infecţiile urinare
sunt mai frecvente la femei. În ce situaţie apar şi la bărbaţi şi cum recunoşti simptomele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infecţiile urinare sunt mai frecvente la femei. În ce situaţie apar şi la bărbaţi şi cum recunoşti simptomele

  Una din cinci femei  se confruntă cu o infecţie la tractul urinar într-un moment al vieţii, arată studiile făcute până acum. Situaţia bărbaţilor este cu totul alta, mulţi dintre ei fiind ocoliţi de această problemă. Asta nu înseamnă însă că, bărbaţii nu pot face infecţii urinare, riscul crescând la persoanele trecute de 50 de ani.

 • Cum tratezi fără antibiotice durerile în gât şi infecţiile urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratezi fără antibiotice durerile în gât şi infecţiile urinare

  Antibioticele nu sunt recomandate pentru tratarea durerilor în gât, a infecţiilor sinusurilor sau ale tractului urinar, bronşitei decât dacă sunt diagnosticate ca fiind de natură bacteriană, dacă simptomele durează de mai mult de o săptămână şi dacă sunt însoţite de febră peste 38 de grade Celsius.

 • Soluţii eficiente pentru infecţiile urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii eficiente pentru infecţiile urinare

  Ai încercat felurite tratamente medicamentoase şi nu reuşeşti să scapi de păcătoasele infecţii urinare. Dar te-ai gândit să apelezi la remediile ieftine, la îndemână şi cu adevărat eficiente? Ceaiurile, sucurile şi alte preparate din fructe şi plante sunt şi mai plăcute la gust, şi necruţătoare cu năzuroşii microbi...

 • Descoperire: un test
rapid pentru depistarea infecţiilor urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Descoperire: un test rapid pentru depistarea infecţiilor urinare

  Infecţiile urinare ar putea fi tratate mult mai rapid decât până acum datorită unui nou test de diagnostic. Dispozitivul, de mărimea unui stick USB, se bazează pe un nou sistem de secvenţiere a ADN-ului care determină cu precizie bacteria responsabilă de infecţie, ceea ce face posibilă instituirea din vreme a tratamentului corect.

 • S.T.O.P. infecţii urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S.T.O.P. infecţii urinare

  Infecţia urinară reprezintă o problemă frecventă a sistemului genital feminin, dar şi masculin. În perioada toamnei, când de obicei imunitatea este slăbită şi organismul nu mai poate face faţă asalturilor de virusuri şi bacterii, se creează un mediu propice pentru apariţia infecţiei urinare.

 • Ce spune culoarea urinei despre sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune culoarea urinei despre sănătatea ta

  Culoarea urinei poate fi modificată din cauza consumului de alimente, însă există şi situaţii în care poate fi semnul unei afecţiuni. Iată ce poate spune culoarea urinei despre sănătatea unei persoane!

 • Reguli simple prin care poţi preveni infecţiile urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reguli simple prin care poţi preveni infecţiile urinare

  Greu de imaginat să nu ţi se fi întâmplat măcar odată să crezi că ai „răcit la ovare” şi să simţi nevoia de-a merge la toaletă din 5 în 5 minute. De fapt, nu este vorba despre o răceală, ci de cistită, adică o inflamaţie a vezicii urinare, ca urmare a pătrunderii bacteriilor prin uretră, canalul prin care este eliminată urina.

 • INFOGRAFIE Ce spune culoarea urinei despre starea de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Ce spune culoarea urinei despre starea de sănătate

  Chiar dacă nu e un subiect la care să ne gândim cu seriozitate, aspectul urinei poate dezvălui multe în legătură cu starea de sănătate a organismului, oferind indicii importante despre existenţa anumitor boli. De aceea, e indicat să-i acordăm mai multă atenţie.

 • Măceşele, medicamentele naturale cu zeci de indicaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măceşele, medicamentele naturale cu zeci de indicaţii

  Cu un conţinut de vitamina C de 50 de ori mai mare decât în lămâie şi de 200 de ori mai mare decât în mere, dar şi cu alte substanţe esenţiale funcţionării optime a organismului, măceşele ne asigură un scut infailibil contra bolilor.

 • Soluţii naturale în crizele de cistită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale în crizele de cistită

  Urinările dese şi durerea vie din timpul micţiunii îţi pot da peste cap întreaga activitate, cistita fiind, de foarte multe ori, invalidantă. Simptomele supărătoare pot fi calmate şi chiar eliminate, pe căi naturale, dacă acţionezi rapid.

 • Semne că nu bei suficientă apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că nu bei suficientă apă

  Deshidratarea organismului nu este neapărat evidentă. Uneori, până când ţi se face sete, eşti deja deshidratat. O formă cronică a deshidratării, care nu este atât de bruscă şi intensă ca varianta acută, este foarte des răspândită în zilele noastre şi îi afectează pe cei care nu beau destule lichide.

 • Cum scapi de
pericolul infecţiei urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de pericolul infecţiei urinare

  Infecţia urinară reprezintă un pericol tot mai des întâlnit pe timpul verii. Distracţia la plajă, la piscină sau la ştrand se poate transforma uşor într-o amintire neplăcută atunci când constaţi că ai o infecţie urinară.

 • Ce boli poţi trata cu ajutorul propolisului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli poţi trata cu ajutorul propolisului

  Are proprietăţile unui antibiotic, stimulează imunitatea şi te ajută să îţi menţii un ten sănătos. Sunt doar câteva dintre beneficiile propolisului, unul dintre cele mai eficiente medicamente naturale.

 • Ghid de îngrijire în caz de infecţii urinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid de îngrijire în caz de infecţii urinare

  Nevoia de a merge la baie des şi durerile din partea de jos a abdomenului sunt doar câteva dintre „semnalele“ infecţiilor urinare. Nu amâna vizita la medic şi nici nu apela la tratamentele băbeşti! Netratate, infecţiile pot cauza complicaţii renale.

 • Tu ştii cum se tratează infecţiile
urinare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tu ştii cum se tratează infecţiile urinare?

  Infecţiile urinare sunt afecţiuni inflamatorii ale aparatului urinar, fiind produse de diferite microorganisme. Netratate, acestea se multiplică în timp şi determină modificări în funcţionarea normală a rinichilor şi a căilor urinare.

 • Ce rişti dacă te deshidratezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce rişti dacă te deshidratezi

  Apa joacă un rol major în fiecare proces biologic al corpului tău. Gândeşte-te că reprezintă mai mult de jumătate din greutatea ta, mai precis 65%. Impresionant, nu? Vara, dacă pierzi chiar şi numai 2% din acest procent, ai de suferit din cauza eliminării mai intense a lichidelor.

Modifică Setările