Stiri despre epoca

  86 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un tren de epocă circulă pe ruta Suceava – Cacica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tren de epocă circulă pe ruta Suceava – Cacica

  S-a dat startul rutei turistice Suceava - Putna pe calea ferată. Un tren de epocă, cu unele componente vechi de peste 120 de ani, a străbătut azi distanța Burdujeni-Cacica, iar printre călători s-a aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

 • Tramvaiele de epocă ies în oraș
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tramvaiele de epocă ies în oraș

  Vagonul tras de cai îi așteaptă, mâine, pe timișorenii dornici de o plimbare ca acum mai bine de 100 de ani. Pe primul traseu inaugurat în oraș vor defila tramvaiele de epocă iar pe toate mijloacele de transport în comun se va circula gratuit.

 • Bijuterii de epocă pe patru roţi au defilat pe străzile Constanţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bijuterii de epocă pe patru roţi au defilat pe străzile Constanţei

  Peste 20 de autoturisme de epocă au dat astăzi culoare principalelor bulevarde din Constanţa. Minuni de zeci de mii de euro, lustruite ca oglinzile le-au arătat constănţenilor şi turiştilor că deşi, o parte dintre ele, au dublul vârstei proprietarilor, sunt într-o formă maximă.

 • Constanţa: Paradă a maşinilor de epocă. Vezi aici traseul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Paradă a maşinilor de epocă. Vezi aici traseul!

  Pentru promovarea show-ului aviatic oferit mâine de escadrila „Thunderbirds“ pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, va avea loc diseară o paradă a maşinilor de epocă, secondate de motocicliştii din Clubul Seawolves.

 • Bistriţa: Maşini vechi pentru oameni noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Maşini vechi pentru oameni noi

  Singurii trei bistriţeni membrii ai Clubului Maşinilor de Epocă din România îşi vor scoate săptămâna viitoare pentru prima dată maşinile din judeţ şi vor participa la o paradă organizată joi la Târgu Mureş. Sorin Tisa are 42 de ani şi este proprietarul unei maşini marca Skoda 1000 MB veche din 1968. Autovehicolul este în familia Tisa încă de când a fost scoasă din fabrică şi se moşteneşte din tată în fiu.

 • VIDEO Secretele deţinuţilor din epoca sovietică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Secretele deţinuţilor din epoca sovietică

  Tatuajele infractorilor ruşi încarceraţi în perioada comunistă zugrăvesc o lume complexă a ierarhiilor şi a dezonoarei.O expoziţie deschisă la Londra până la sfârşitul acestei luni prezintă publicului limbajul secret al deţinuţilor din epoca sovietică.

 • Maşinile de epocă defilează la Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşinile de epocă defilează la Satu Mare

  Oldtimer Club Satu Mare organizează în acest weekend cea mai mare întâlnire a deţinătorilor de maşini de epocă. Vor participa 40 de automobile vechi, dar şi maşini mai tinere, cu vârste de aproximativ 25 de ani.

 • Expoziţie de maşini de epocă la Palatul Şuţu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie de maşini de epocă la Palatul Şuţu

  Chiar dacă de ani buni nu le mai vedem circulând pe străzile oraşului, maşinile de epocă pot fi admirate de câteva ori pe an la expoziţii şi parade organizate în Capitală de pasionaţii de astfel de vehicule.

 • Mititei şi bere, la Turnirul Cavalerilor FOTOGALERIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mititei şi bere, la Turnirul Cavalerilor FOTOGALERIE

  Festivalul Medieval din Cetatea Braşov i-a reunit pe cavalerii Transilvaniei. Sute de braşoveni s-au întors în timp şi au petrecut ziua de 1 Mai în lumea cavalerilor şi domniţelor. Micii şi berea i-au adus rapid la realitate.

 • Zbor deasupra Snagovului ca în anii ’30
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zbor deasupra Snagovului ca în anii ’30

  O cască din piele, o pereche de ochelari retro şi un avion de epocă pentru o distracţie pe cinste. O replică a unui aparat de zbor dintre cele două războaie mondiale plimbă pasionaţii de aviaţie deasupra oraşului Snagov.

 • Simona Pătruleasa şi soţul, fotografii de epocă printre ruine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simona Pătruleasa şi soţul, fotografii de epocă printre ruine

  Diseară, la ora 20.00, studioul de portret clasic FotoCabinet condus de maestrul fotograf Eugen Ciocan se redeschide cu o expoziţie inedită: „Versus”. Horaţiu Mălăele, Simona Pătruleasa, Andreea Esca sunt câteva dintre personalităţile care au fost surprinse de aparatul de fotografiat printre ruinele Capitalei. Expoziţia va fi deschisă până la 15 mai, în strada Lipscani 41.

 • Maşini de epocă şi trăsuri, fotografiate în Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşini de epocă şi trăsuri, fotografiate în Cluj

  O inedită expoziţie de fotografii înfăţişează maşini de apocă şi trăsuri care au circulat, odată, prin Cluj-Napoca. Expoziţia, deschisă până pe data de 23 martie, la Casa Muncipală de Cultură, cuprinde instantanee suprinse de-a lungul timpului pe străzile din Cluj.

 • Vilă de epocă lângă Grădina Icoanei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vilă de epocă lângă Grădina Icoanei

  Casa construită în anul 1920 este situată într-o zonă protejată de Ministerul Culturii. Pe bulevardul Dacia, lângă Grădina Icoanei, se află una dintre cele mai scumpe vile din Bucureşti. Restaurată total în 2009, casa are un preţ de pornire de 2,95 milioane de euro.

 • Ceauşescu&poporul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceauşescu&poporul

  Când un lider aruncă societăţii ciozvârta legăturii lui cu poporul, e clar că ceva e şubred.

 • Modelele care au scris istoria automobilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modelele care au scris istoria automobilului

  De la maşina lui Henry Ford, care a inaugurat era automobilelor produse pe bandă, şi terminând cu asaltul japonezelor, câteva modele au rămas în legenda vehiculelor pe patru roţi.

Modifică Setările