FOTO Bătrâne dar valoroase. Opt maşini de epocă au parcat în faţa unui mall din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masini de epoca

Parcarea unui mall din Oradea a fost locul unde au parcat opt maşini de epocă. Bijuteriile au fost scoase din garaj de colecţionarii împătimiţi şi pregătite să fie admirate de către iubitorii de cai putere.

„Parada  Primăverii“ cu maşini de epocă a adunat la Oradea opt colecţionari de maşini din Bihor. Maşinile au putut fi admirate mai multe ore în pacarea unui mall din oraş, evenimentul fiind organizat de către Retromobil Club România, în 16 oraşe din ţată.


Un Cadillac auriu a fost vedeta expoziţiei. Chiar dacă vârsta din acte arăta 44 de ani, în realitate nu se observă. Este menţinut într-o stare impecabilă. Reuşeşte să treacă cu mult peste maşinile moderne ale zilelor noastre mai ales când vine vorba despre consum. Nu mai puţin de 30 de litri la suta de kilometri este consumul, dar proprietarul spune că poate atinge şi 200 de kilometri pe oră. Nici nu se gândeşte să o vândă.

 
Roşie, mică şi dichisită. Aşa poate fi descrisă cea mai simpatică maşină care a participat la parada automobilelor retro. Este deţinută chiar de către preşedintele zonal al Retromobil Club, Otto Rencsik, care o alintă –matcbox-.


De la expoziţie nu putea lipsi nici bătrâna Dacie. Ajunsă la venerabila vârstă de 38 de ani, maşina se află în perfectă stare de funcţionare, iar piesele sunt aproape sută la sutăoriginale. Ba mai mult, este înregistrată ca şi automobil istoric.


Orădenii care au dorit să admire bijuteriile pe patru roţi au avut la dispoziţie trei ore, timp în care s-au putut urca la volanul lor s-au le-au putut fotografia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite