Rochii de mireasă şi costume pentru miri, bijuterii, aranjamente florale şi  maşini de epocă la „Petreceri de Vis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochiile de mireasă vor fi atracţia târgului FOTO arhivă Adevărul
Rochiile de mireasă vor fi atracţia târgului FOTO arhivă Adevărul

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad, prin direcţia specializată de târguri şi expoziţii, organizează pentru al şaselea an consecutiv manifestarea de anvergură în domeniul nunţilor şi evenimentelor private din Vestul ţării: „Petreceri de Vis”.

Mai exact la finele acestei săptămâni, specialiştii în nunţi, petreceri şi evenimente se întâlnesc la Expo Arad Internaţional. Târgul „Petreceri de Vis” reuneşte în două pavilioane expoziţionale peste 70 de firme de profil din România şi Ungaria.

Aceste firme prezintă ultimele noutăţi şi tendinţe în materie de rochii de mireasă şi costume pentru miri, ţinute de seară, pantofi, bijuterii şi accesorii, aranjamente florale, locaţii pentru petreceri, servicii foto-video şi sonorizare, coafuri şi machiaje, agenţii de turism, servicii de catering, torturi şi prăjituri. Elementul de noutate al acestei ediţii constă în expunerea unei maşini de epocă pentru cei ce vor organiza o nuntă vintage.

Cum de la o petrecere de vis voia bună nu poate lipsi, organizatorii pregătesc vizitatorilor un atractiv program conex târgului: prezentări de rochii de mireasă şi rochii de seară, concerte live, spectacol cvintet de coarde şi pian, demonstraţii de coafură şi machiaj, degustări de prăjituri, demonstraţii şi degustări de cocktailuri.

„Şi în acest an, organizatorii şi expozanţii au pregătit premii atractive vizitatorilor: 50% din preţul unei rochii Sposa Toscana, două şedinţe foto înainte de nuntă, o şedinţă foto «Trash the Dress», un machiaj pentru mireasă, un abonament pentru un cuplu la un club de fitness şi wellness”, spune  Gabriela Bora, manager de proiect.

Astfel, arădenii şi nu numai sunt invitaţi la „Petreceri de Vis” la Expo Arad Internaţional, în perioada 15-17 Februarie 2013, pentru a afla ultimele tendinţe în materie de nunţi.

Programul de vizitare este Vineri, 15 februarie între orele 11 – 20; Sâmbătă, 16 februarie între 10 – 20 şi Duminică, 17 februarie între 10 – 18. Biletul de intrare este de 5 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite