Stiri despre durata

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „De ce se promovează agresiv implanturile şi dinţii într-o zi? De ce nu se face reclamă să vină lumea să-i pui plombe?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „De ce se promovează agresiv implanturile şi dinţii într-o zi? De ce nu se face reclamă să vină lumea să-i pui plombe?“

  Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, doctor în ştiinţe medicale, specialist în chirurgie dento-alveolară şi implantologie orală, explică de ce militează pentru păstrarea dinţilor pacienţilor pe care-i tratează în defavoarea unor câştiguri mai mari cu implanturi dentare şi când este cu adevărat indicată procedura „dinţi într-o zi“.

 • 4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

  Da, orgasmul care să ţină 60 de secunde există. Nu o spunem noi, ci oamenii de ştiinţă. Orgasmul feminin durează de obicei între 6 şi 30 de secunde. Cu toate acestea, dacă starea de spirit şi miscările făcute sunt corecte, punctul culminant poate să ţină până la un minut.

 • Cine se cred angajaţii ăştia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine se cred angajaţii ăştia?

  O mulţime de oameni vin să-mi dea bani ca să le spun „unde au greşit” dupa ce au fost la 4-5 interviuri şi nu au obţinut niciun job. Ba, unii chiar după primul sau al doilea interviu nefinalizat.

 • Psihologia dragostei: cum faci ca relaţia ta amoroasă să dureze o viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Psihologia dragostei: cum faci ca relaţia ta amoroasă să dureze o viaţă

  Cele trei ingrediente necesare pentru o relaţie romantică înălţătoare nu se pot cumpăra, din păcate, din magazinul de la colţul străzii: dragostea, atracţia sexuală şi ataşamentul pe termen lung pot părea destul de greu de obţinut, însă se regăsesc în relaţii mai des decât avem impresia.

 • Un altfel de Festival „George Enescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un altfel de Festival „George Enescu”

  Scriu şi vorbesc de cîtva timp despre Festivalul „George Enescu“. Am scris, din anii ’90, în reviste de specialitate, apoi, din 2001, pentru Dilema veche, la impulsul lui Mircea Vasilescu, care mi-a publicat cîte o pagină de reflecţii la fiecare final de festival. În diverse ocazii, am vorbit la radio şi la televiziune.

 • 3 greşeli uzuale atunci când luăm medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 greşeli uzuale atunci când luăm medicamente

  Aspirina şi alte medicamente uzuale au efecte secundare, mai ales dacă nu sunt administrate după cum le recomandă medicii. Dar nici suplimentele nutritive nu sunt complet inofensive. Dacă sunt luate împreună cu alte medicamente, acestea pot amplifica sau pot reduce efectele lor.

 • Condiţii pentru un
implant dentar reuşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condiţii pentru un implant dentar reuşit

  Tehnicile moderne de implant dentar le redau românilor care au pierdut unul sau mai mulţi dinţi posibilitatea de a-şi îmbunătăţi aspectul, capacitatea de a mânca şi de a comunica fără probleme.

 • 5 ponturi pentru o căsnicie fericită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 ponturi pentru o căsnicie fericită

  În căsnicie, dragostea intensă durează doi ani. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii americani pe 1.761 de cupluri căsătorite de cel puţin 15 ani, informează „The New York Times“.

 • Secretele unei relaţii de durată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unei relaţii de durată

  Iubirea şi starea de beatitudine de la începutul unei relaţii sunt departe de a fi suficiente pentru ca aceasta să ţină „până la adânci bătrâneţi“, iar cine crede că este uşor să păstreze focul la fel de iute ca în primii ani nu se poate înşela mai tare. Este nevoie de răbdare, comunicare, empatie şi multă înţelepciune, susţin specialiştii.

 • Centrul orașului de pe Bega își schimbă fața cu începere din vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrul orașului de pe Bega își schimbă fața cu începere din vară

  Din luna iunie a acestui an vor începe lucrări majore la infrastructura centrului istoric al Timișoarei. Banii necesari pentru reparații, peste 65 de milioane de lei, provin în cea mai mare parte de la Uniunea Europeană, iar restul sunt fonduri de stat și din bugetul local.

 • Sărutul cu emoţii de la miezul nopţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărutul cu emoţii de la miezul nopţii

  Petrecerea care marchează trecerea într-un nou an este menită să adune laolaltă mai mulţi prieteni, care să trăiască într-o atmosferă care speră să dăinuiască pe parcursul următoarelor 12 luni.

 • Curtea Europeană de Justiţie, sufocată de dosare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curtea Europeană de Justiţie, sufocată de dosare

  Numărul şi durata proceselor au crescut, după ce Curtea a primit noi puteri în urma Tratatului de la Lisabona. Durata lungă a proceselor comerciale riscă să aducă instanţa în poziţia neplăcută de a încălca drepturile omului.