Stiri despre dezavantaje

  42 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Telemunca sau munca la domiciliu. Avantaje şi dezavantaje. Diferenţe şi asemănări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telemunca sau munca la domiciliu. Avantaje şi dezavantaje. Diferenţe şi asemănări

  Pandemia a adus schimbări fără precedent în economia globală şi a adus transformări rapide pentru câmpul muncii, majoritatea statelor implementând diferite forme de muncă la distanţă. Avantajele şi dezavamtajele, dar şi diferenţele şi asemănările au fost explicate pentru „Adevărul” de specialiştii Filip&Company şi Deloitte.

 • Ce avantaje şi dezavantaje are munca de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce avantaje şi dezavantaje are munca de acasă

  Munca de acasă prezintă deopotrivă avantaje şi dezavantaje, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanţă în baza răspunsurilor date online chiar de cei care lucrează de la domiciliu în aceste zile.

 • Studiul pentru liniştea părinţilor îngrijoraţi de relaţiile online ale copiilor: „Comunicarea mediată de tehnologie poate oferi beneficii adiţionale“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiul pentru liniştea părinţilor îngrijoraţi de relaţiile online ale copiilor: „Comunicarea mediată de tehnologie poate oferi beneficii adiţionale“

  Mulţi părinţi sunt îngrijoraţi de cât de mult timp petrec adolescenţii pe telefon, distribuind fotografii cu ei şi implicându-se în alte activităţi online cu prietenii lor. Cu toate acestea, potrivit unui studiu, multe dintre aceste comportamente digitale servesc aceluiaşi scop şi au aceleaşi calităţi fundamentale ca relaţiile faţă în faţă.

 • Alimentaţie sănătoasă. Dieta Atkins. Avantaje şi
dezavantaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentaţie sănătoasă. Dieta Atkins. Avantaje şi dezavantaje

  Suntem martorii unei explozii de informaţii despre diete-minune, cure de slăbire revoluţionare care ne promit că vom slăbi repede şi mult. De multe ori alegem o cură de slăbire, dar nu avem în vedere şi o cură de menţinere. Rezultatul? Mai multe kilograme decât aveam înainte.

 • Ce trebuie să ştie părinţii despre homeschooling – şcolarizarea la domiciliu: beneficii şi dezavantaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştie părinţii despre homeschooling – şcolarizarea la domiciliu: beneficii şi dezavantaje

  Când educaţia statului îţi oferă multiple şi repetate dezamăgiri sunt părinţi ce optează pentru educaţia acasă (homeschooling). De fapt, succesul unor iniţiative personale sau civice e concecinţă ca reacţie la dezamăgirea statului. Şi cetăţenii responsabili nu mai au aşteptări şi nu mai aşteaptă şi încep să-şi creeze proprile condiţii favorabile de trai. Aşa este şi cu educaţia.

 • Cum le îmbolnăvesc anticoncepţionalele pe femei şi ce se produce în corpul lor când iau pilula de a doua zi - sfaturile medicilor despre pastilele-„otravă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum le îmbolnăvesc anticoncepţionalele pe femei şi ce se produce în corpul lor când iau pilula de a doua zi - sfaturile medicilor despre pastilele-„otravă”

  Anticoncepţionalele sunt considerate cea mai sigură metodă de protecţie, însă medicii trag un semnal de alarmă şi insistă ca aceste medicamente să fie administrate după un control amănunţit. Persoanele care au hepatită cronică sau cancer genital nu au voie să recurgă la astfel de pilule.

 • Proiecte de case cu acoperiş drept. Avantaje şi dezavantaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proiecte de case cu acoperiş drept. Avantaje şi dezavantaje

  Acoperişul plat a fost iniţial dezvoltat în zonele cu climat arid din Orientul Mijlociu. Într-un astfel de climat, diversele probleme – cum ar fi acumulările de zăpadă sau de apă de la ploaie – sunt practic inexistente. Însă aceste sisteme au început să fie dezvoltate în toate părţile lumii întrucât prezintă câteva beneficii practice. „Adevărul“ prezintă câteva proiecte de case cu acoperiş drept.

 • Case ieftine pe structură din lemn. Care sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de construcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case ieftine pe structură din lemn. Care sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de construcţie

  Românii sunt, de regulă, reticenţi când vine vorba de construcţia unei case care să nu fie din cărămidă, BCA şi să nu aibă zidărie. Totuşi, lemnul este folosit de sute de ani în construcţii şi poate fi o alternativă. „Adevărul“ vă prezintă mai multe tipuri de case ieftine pe structură de lemn, care sunt diferenţele dintre acestea, dar şi care sunt avantajele şi dezavantajele acestora.

 • Ţigara electronică vs. ţigara normală. Cum vrea Guvernul
să taxeze noul viciu al românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţigara electronică vs. ţigara normală. Cum vrea Guvernul să taxeze noul viciu al românilor

  Intenţia Guvernului de a taxa ţigările electronice, începând cu anul viitor, asemenea ţigărilor normale, încinge spiritele între partizanii acestora, pe de o parte, şi cei care se opun dispozitivelor, pe altă parte. În timp ce primii spun că ţigările electronice nu sunt toxice şi te ajută să te laşi de fumat, ceilalţi afirmă că, de fapt, acestea sunt mai nocive decât ţigările clasice.

 • Case din OSB. Avantaje şi dezavantaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case din OSB. Avantaje şi dezavantaje

  Majoritatea românilor sunt reticenţi când vine vorba de construcţia unei case din material care nu includ şi cărămida. Admiră construcţiile din metal, sticlă sau lemn, însă, de cele mai multe ori, optează pentru cărămidă sau zidărie. Lemnul, folosit de secole în construcţii, este însă o alternativă. De exemplu, casele din OSB, acele panouri prefabricate din lemn. „Adevărul“ vă prezintă avantajele şi dezavantajele unei case din OSB.

 • Case din lemn foarte ieftine: care sunt costurile, avantajele şi dezavantajele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case din lemn foarte ieftine: care sunt costurile, avantajele şi dezavantajele

  Casele din lemn pot fi foarte ieftine, fiind o alternativă bună de luat în calcul pentru căminul mult dorit. O casa de lemn prezintă atât avantaje, cât şi dezavantaje şi este indicat să te informezi bine înainte de a face o investiţie şi să alegi varianta care se potriveste cel mai bine bugetului şi nevoilor tale. „Adevărul“ vă prezintă câteva case din lemn ce pot fi construite cu un buget restrans.

 • INFOGRAFIE Cafeaua sau ceaiul, care aduce mai multe beneficii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Cafeaua sau ceaiul, care aduce mai multe beneficii?

  Sunt două băuturi cu care, de regulă, ne începem ziua. Unii preferă cafeaua, alţii ceaiul şi acest lucru atrenează un soi de rivalitate între consumatori.  Adevărul este că atât cafeaua, cât şi ceaiul au şi beneficii, şi dezavanaje

 • Credit „Prima Maşină“ sau împrumut auto standard? Avantaje şi dezavantaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Credit „Prima Maşină“ sau împrumut auto standard? Avantaje şi dezavantaje

  Programul „Prima Maşină“, prin care românii vor putea să-şi achiziţioneze un autoturism prin credit garantat în proporţie de 50% de stat, nu este încă operaţional, însă guvernanţii promit că acesta va fi lansat la 1 noiembrie. Analiştii portalului FinZoom.ro au realizat o comparaţie între creditul „Prima Maşină“ şi cel auto strandard, evidenţiând avantajele şi dezavantajele fiecărui tip de împrumut.

 • A fi sau a nu fi (freelancer)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fi sau a nu fi (freelancer)

  După 14 luni de freelancing, m-am gândit ce a însemnat asta pentru mine. Şi pot să spun cu siguranţă 2 lucruri: 1) Să fii frelancer e minunat: îţi stabileşti singur programul, eşti liber atunci când vrei şi 2) Să fii freelancer e groaznic: nu ai stabilitate, nu ştii când vei primi următorii bani.

 • Avantajele şi dezavantajele dietei cu varză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele şi dezavantajele dietei cu varză

  Considerată una dintre cele mai populare diete, cura cu supă de varză are avantaje şi dezavantaje din punct de vedere nutriţional. Cât este de sănătoasă, cât timp trebuie ţinută?În materialul nostru îţi răspundem pe rând la toate aceste întrebări.

 • Cum poate afecta fumatul viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poate afecta fumatul viaţa sexuală

  Fumatul creşte riscul impotenţei cu 50%, lucru foarte îngrijorător mai ales că unul din patru bărbaţi români suferă de această boală. El este unul dintre principalele cauze ale apariţiei infertilităţii şi a disfuncţiilor menstruale la femei.

 • Ce e mai bine: să alergi sau să mergi cu
bicicleta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce e mai bine: să alergi sau să mergi cu bicicleta?

  Şi alergările sau, pur şi simplu, plimbările în aer liber, şi mersul pe bicicletă sunt forme de mişcare ideale pentru a scăpa de problemele de sănătate cauzate de sedentarism. Ambele sunt activităţi aerobice ritmice care tonifică musculatura şi îmbunătăţesc, în acelaşi timp, starea de spirit. Există, totuşi, câteva diferenţe, care te-ar putea face să preferi o formă de mişcare în defavoarea celeilalte.

Modifică Setările