Stiri despre comportament

  259 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Aplicaţia soft care cizelează caracterul elevilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Aplicaţia soft care cizelează caracterul elevilor

  La nivel internaţional, comunitatea educaţională începe să recunoască faptul că sistemul tradiţional de învăţământ ar putea fi ineficient când vine vorba de dezvoltarea caracterului copiilor.

 • Ce caută tinerii la un telefon
mobil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce caută tinerii la un telefon mobil

  Tinerii sunt mari consumatori de telefonie inteligentă şi nici nu mai concep să cumpere un telefon fără să aibă cel puţin acces la internet şi la reţelele sociale, conform unei analize a  retailerului EuroGsm.

 • Samir Nasri riscă să fie suspendat pentru doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samir Nasri riscă să fie suspendat pentru doi ani

  Protagonist al unei discuţii aprinse cu un ziarist, după ce echipa Franţei a fost eliminată de la Euro 2012 (0-2 cu Spania, în sferturile de finală), Samir Nasri riscă să fie suspendat de federaţia de la Paris.

 • Și-a mutilat copilul și a dat vina pe câine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Și-a mutilat copilul și a dat vina pe câine

  Un băiețel din Houston, în vârstă acum de 5 ani, a fost castrat de mama sa când avea doar cinci săptămâni, motiv pentru care femeia a fost condamnată la 99 de ani de închisoare.

 • Generaţia agresivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţia agresivă

  Părinţii prea ocupaţi cu serviciul neglijează educaţia propriilor copii, care sunt predispuşi astfel să devină violenţi, antisociali sau delicvenţi.

 • Comportamentul consumatorului s-a schimbat. Ce trebuie să facă companiile pentru a intra în graţiile clienţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comportamentul consumatorului s-a schimbat. Ce trebuie să facă companiile pentru a intra în graţiile clienţilor

  Criza economică a adus modificări importante în comportamentul consumatorului, iar aceste schimbări aduc consecinţe semnificative pentru toate companiile cu expunere directă către client. Pentru a rămâne în atenţia cumpărătorilor, companiile vor fi nevoie să treacă prin transformări radicale, astfel încât să se plieze pe cerinţele consumatorilor, arată concluziile raportului Ernst & Young.

 • De ce privirea celor din jur îţi schimbă comportamentul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce privirea celor din jur îţi schimbă comportamentul

  Ai observat că avem tendinţa să ne purtăm altfel atunci când ştim că suntem priviţi? Potrivit oamenilor de ştiinţă americani de la Universitatea din Newcastle, acest lucru se explică prin faptul că în creier există anumite zone care intră în alertă, în mod involuntar, atunci când privirea cuiva este aţintită asupra noastră.

 • Politeţea nepoliticoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politeţea nepoliticoasă

  Suntem nevoiţi de multe ori să fim politicoşi chiar dacă ne-am dori, pe moment, să reacţionăm altfel. Bunele maniere ne pot aduce avantaje, dar, folosite greşit, se pot întoarce împotriva noastră.

 • Psihopaţii, doar nişte neînţeleşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Psihopaţii, doar nişte neînţeleşi

  Unii infractori catalogaţi drept psihopaţi sunt, de fapt, doar tulburaţi emoţional şi ar putea fi chiar vindecaţi, spun specialiştii.

 • Ce crede el despre fobiile tale?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce crede el despre fobiile tale?

  Fobiile sunt frici excesive care tulbură viaţa a mii de oameni. Ce faci atunci când frica de insecte, de întuneric sau de mulţimi îţi ameninţă intimitatea?

 • Cum elimini stresul din viaţa ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum elimini stresul din viaţa ta

  Se furişează în viaţa ta atunci când te aştepţi mai puţin şi-ţi acaparează toate trăirile. Ai ghicit! Este vorba despre stres. Nu te îngrijora! Ai la-ndemână câteva soluţii pentru a-ţi redobândi pacea interioară.

 • Impulsivitatea bărbaţilor este cauzată de o genă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Impulsivitatea bărbaţilor este cauzată de o genă

  Bărbaţii care acţionează sub influenţa primului impuls au de acum o scuză: ei deţin o genă rară, care le influenţează comportamentul, au descoperit cercetătorii americani. Tot ea se pare că provoacă şi dependenţa de alcool.

 • Sucurile măresc agresivitatea adolescenţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucurile măresc agresivitatea adolescenţilor

  Consumul exagerat de băuturi carbogazoase favorizează apariţia unui comportament violent. Tinerii care beau mai mult de cinci cutii de băuturi carbogazoase nedietetice pe zi tind să aibă un comportament mai violent decât cei care au un consum moderat.

 • Agresivitatea fetiţelor, cauzată de o chimicală din obiectele de plastic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agresivitatea fetiţelor, cauzată de o chimicală din obiectele de plastic

  O substanţă chimică folosită pentru a întări plasticul cauzează modificări de comportament la fete cu vârste mai mici de trei ani. Chimicala ajunge în organismul copiilor pe când se află încă în uterul mamei, care mănâncă produse împachetate în plastic.