Stiri despre club

  887 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Revelion la club cu urători şi băutură gratis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revelion la club cu urători şi băutură gratis

  Administratorii localurilor din Botoşani au lăsat mult la preţ. Ca să atragă clienţi de Revelion în an de criză, patronii cluburilor şi ai restaurantelor din oraş şi-au diversificat oferta şi promovează gratuităţi.

 • Alba: Party în Esensy Club
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Party în Esensy Club

  Clubul Esensy situat pe strada Livezii nr. 37 în spate la Alba Mall, organizează o seară party pentru toţi tinerii dornici de distracţie. Programul cuprinde multe surprize, pregătite special într-unul dintre cele mai hot cluburi din Alba Iulia.

 • Constanţa: Se redeschide clubul Megalos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Se redeschide clubul Megalos

  După ce clubul Megalos a ars în totalitate în dimineaţa zilei de 1 decembrie, Gabriel Melcea, patronul localului, susţine că a investit 80.000 de euro pentru a nu-şi dezamăgi clienţii de Sărbători.

 • Târgu-Mureş:Starurile muzicii rap vin la Club Apollo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Starurile muzicii rap vin la Club Apollo

  Sute de fani ai hiphop-ului din întreg judeţul vor veni la concertul cu Cedry2k, DJ Faibo-X şi MC Dragonu’. Lansarea albumului „Poezie Balistică” a lui MC Cedry2k va fi cel mai important eveniment muzical al sfârşitului de an în oraşul nostru

 • Petrecere în Club Enjoy din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petrecere în Club Enjoy din Alba Iulia

  Albaiulienii dornici de distracţie pot opta în această seară pentru „Special party“ din Club Enjoy. Distracţia este garantată până dimineaţa devreme.

 • Târgu-Mureş:Noapte electronică în clubul Downtown
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Noapte electronică în clubul Downtown

  Moş Niculae soseşte sâmbătă seara pentru amatorii de drum&bass din Mureş. DJ-ii mureşeni Sauce, A-tesz şi Lejoix vor mixa mâine seară în localul situat în centrul oraşului.

 • Constanţa: Persoanele cu dizabilităţi au propriul lor club
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Persoanele cu dizabilităţi au propriul lor club

  Accesul se va face pe baza certificatului de handicap sau a cuponului de pensie a persoanelor cu dizabilităţi. Spaţiul este dotat cu mobiler adaptat şi jocuri pentru activităţi de grup, iar programul de funcţionare va fi zilnic, între orele 9.00 şi 20.00.

 • Clubul devoratorilor de Tv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul devoratorilor de Tv

  Îndrăgita vedetă de la Prima TV, protagonistă a serialului „Efect 30", a petrecut vacanţa pe un tărâm de vis. Andreea a vizitat numeroase ţări şi a ales, de cele mai multe ori, alte destinaţii, decât cele pe care le ştia deja. Dornică să descopere cât mai multe „locuri frumoase", Andreea s-a plimbat de data aceasta pe tărâmuri asiatice.

 • Donaţie de cărţi la Clubul Seniorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donaţie de cărţi la Clubul Seniorilor

  La invitaţia Clubului Seniorilor, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea a fost prezentă astăzi la sediul clubului de la Galeriile de Artă.