Stiri despre audiere

  270 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Agresorul din cartierul Mircea-Vodă, cu poliţia pe urme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agresorul din cartierul Mircea-Vodă, cu poliţia pe urme

  Poliţiştii călărăşeni sunt foarte aproape de prinderea celui care, aseară, a înjunghiat-o, pe Aleea Bisericii, pe Mariana Dumitru. Cercul de suspecţi se restrânge vizibil, pe măsură ce unul dintre ei se pare că nu este străin de incidentul petrecut în cartierul Mircea-Vodă.

 • Alina Naghi a povestit anchetatorilor cum a murit patronul Aldis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Naghi a povestit anchetatorilor cum a murit patronul Aldis

  Anchetatorii au aflat ce s-a întâmplat pe 7 august când patronul Aldis şi-a pierdut viaţa. Poliţiştii de la Transporturi Navale, pe masa cărora se află dosarul accidentului în care milionarul George Naghi şi-a pierdut viaţa, au audiat-o pe Alina Naghi. Familia femeii i-a luat pe cei doi poliţişti şi i-a dus la fermă pentru că aceasta nu se poate deplasa.

 • Alina Naghi a fost audiată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Naghi a fost audiată

  Anchetatorii  au aflat ce s-a întâmplat pe 7 august când patronul Aldis şi-a pierdut viaţa. Poliţiştii de la Transporturi Navale, pe masa cărora se află dosarul accidentului în care milionarul George Naghi şi-a pierdut viaţa au audiat-o pe Alina Naghi. Familia femeii i-a luat pe cei doi poliţişti şi i-a dus la fermă.

 • Berlusconi, prea ocupat pentru a se prezenta la tribunal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi, prea ocupat pentru a se prezenta la tribunal

  Parchetul din Neapole i-a propus patru zile diferite premierului Silvio Berlusconi pentru a-l audia în calitatea de victimă într-un scandal sexual în care ar fi fost şantajat, informează AFP.

 • VIDEO DNA l-a informat pe Adrian Severin că începe urmărirea penală în cazul său, pentru luare de mită şi trafic de influenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO DNA l-a informat pe Adrian Severin că începe urmărirea penală în cazul său, pentru luare de mită şi trafic de influenţă

  Direcţia Naţională Anticorupţia i-a comunicat, astăzi, europarlamentarului Adrian Severin, începerea urmăririi penale asupra sa, pentru acuzaţiile de luare de mită şi trafic de influenţă. În urma unei anchete a jurnaliştilor de la "The Sunday Times", europarlamentarul român ar fi acceptat să facă lobby pentru o serie de amendamente, în schimbul unei sume de bani.

 • Sorin Blejnar audiat la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Blejnar audiat la DNA

  Şeful ANAF este audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul de la Vama Constanţa Agigea, în care a fost citat ca martor.

 • Vîntu: Ghiţă, un mic ticălos şantajabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vîntu: Ghiţă, un mic ticălos şantajabil

  Sorin Ovidiu Vîntu şi presupusul său complice Ion Ilie, zis Nelu Legiune, vor rămâne în arest încă 60 de zile. Tribunalul Bucureşti a decis ieri prelungirea mandatelor de arestare preventivă pe numele lui Vîntu şi al lui Nelu Legiune, acuzaţi de ameninţarea şi de şantajarea managerului general al Realitatea Media, Sebastian Ghiţă.

 • Severin, imunitate până pe 7 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Severin, imunitate până pe 7 iulie

  Europarlamentarii din comisia pentru afaceri legale, care analizează dreptul eurodeputatului Adrian Severin la a-și păstra imunitatea, consideră că nu existe suficiente motive pentru care Severin să nu fie judecat de procurorii naționali. Imunitatea sa în calitate de europarlamentar este sigură doar până pe 7 iulie 2011.

 • Mihai Necolaiciuc este audiat la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Necolaiciuc este audiat la DNA

  Mihai Necolaiciuc a fost dus, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat de procurori pentru deturnare de fonduri, într-un al patrulea dosar, trei cauze fiind deja înaintate instanţei.

 • Theodor Stolojan: Două treimi din Bucureștiul de astăzi va dispărea până în 2030
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Theodor Stolojan: Două treimi din Bucureștiul de astăzi va dispărea până în 2030

  Dispută politică în cadrul unei dezbateri de la Bruxelles pentru protejarea patrimoniului național: Theodor Stolojan susține demolarea clădirilor din perspectiva dezvoltării economice, iar fostul ministru al culturii Theodor Paleologu spune că, dacă este adevărat că două treimi din București va dispărea, "să nu-l mai votăm pe Oprescu".

 • Gheorghe Ştefan, audiat o oră la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Ştefan, audiat o oră la DNA

  Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, a fost audiat ieri, mai bine de o oră, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în Bucureşti, într-un dosar privind o tranzacţie cu un teren.

 • Cercel va fi audiat în cazul „Tecuceanu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cercel va fi audiat în cazul „Tecuceanu“

  Judecătoria Sectorului 2 a decis ieri audierea secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, la data de 14 aprilie 2011, în cazul morţii actorului Toni Tecuceanu. Acesta a decedat la 5 ianuarie 2010, în timpul epidemiei de gripă AH1N1.