Mama şi bunicul Luizei au plecat la Bucureşti pentru recoltarea noilor probe biologice. Monica Melencu: „Sper să aflăm adevarul! Luiza este vie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama şi bunicul fetei din Dioşti despre care Gheorghe Dincă spune că ar fi fost prima sa vicimă au plecat, luni-dimineaţă, 30 septembrie 2019, spre Bucureşti, unde femeia a fost de acord să i se recolteze noi probe biologice.

Cei doi au fost luaţi de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane cu o maşina a instituţiei şi asta pentru că mama Luizei a spus că nu are mijloc de transport să ajungă în capitală. Monica Melencu, mama Luizei, a declarat, la plecare: “Sper să aflăm adevarul! Luiza este vie”.

Pentru a o însoţi în capitală, bunicul fetei, Stelian Iordache, internat în seara zilei de vineri, 27 sptembrie 2019, la clinica de cardiologie a Spitalul Judeţean din Craiova, a fost externat duminică la cerere. „Am emoţii mari. Sper să aflăm mai multe, trebuie să aflăm ce s-a întâmplat cu fata noastră”, a declarat bunicul.

Monica Melencu  şi tatăl său au cerut şi o audienţă. Vor să vorbească în această dimineaţă şi cu şeful DIICOT, Felix Bănila, pe care vor să-l roage să nu stopeze căutările, pentru că în acest moment nu sunt dovezi certe că Luiza ar fi moartă si ei sunt convinşi că trăieşte, dar nimeni nu o caută.
Monica Melencu va fi condusă la IGPR, unde va fi audiată, ulterior fiind programată prelevarea probelor.

Femeia a refuzat constant, în cursul săptămânii trecute, recoltarea de probe biologice, motivând că nu mai are încredere în anchetatori. În cele din urmă, pentru că nu s-a conformat citaţiei, Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei, cuantumul maxim al amenzii, iar vineri jandarmii s-au prezentat cu un mandat de aducere, moment în care atât mamei, cât şi bunicului Luizei Melencu, li s-a făcut rău.Anchetatorii spun că au nevoie de noi probe biologice pentru compararea ADN-ului pe care speră ca specialiştii FBI să îl identifice în probele expediate spre analiză, din oasele găsite la liziera de la marginea Caracalului, la indicaţiile lui Gheorghe Dincă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite