Stiri despre agentia nationala de integritate

  248 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, anchetat de ANI pentru conflict de interese din cauza contractelor dintre „fata lu’ tata” şi primărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, anchetat de ANI pentru conflict de interese din cauza contractelor dintre „fata lu’ tata” şi primărie

  Agenţia Naţională pentru Integritate este pe urmele secretarului Primăriei Timişoara, unul din cei mai puternici şi influenţi oameni din Timişoara. Surse din cadrul primăriei au mărturisit că Ioan Cojocari a primit deja documentul prin care ANI îi cere explicaţii pentru nişte contracte ale primăriei legalizate de fiica secretarului, notarul Paula Cojocari. 

 • Craiova: Fostul consilier local Sorin Iordache, incompatibil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Fostul consilier local Sorin Iordache, incompatibil

  Agenţia Naţională de Integritate a anunţat ieri printr-un comunicat de presă că, în urma unei evaluări făcute de către un inspector de integritate din cadrul instituţiei, s-a constatat că Sorin Iordache a fost incompatibil în perioada în care a ocupat, în acelaşi timp, funcţia de consilier local dar şi pe aceea de director al APIA Dolj.

 • Victor Alistar: ANI minte şi dezinformează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Alistar: ANI minte şi dezinformează

  Preşedintele Transparency International România, Victor Alistar, a acuzat astăzi Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că "minte şi dezinformează" prin comunicatul potrivit căruia constatarea incompatibilităţii sale este definitivă. Victor Alistar precizează că aceasta nu e definitivă până când instanţa nu constată că a exercitat funcţii în sectorul privat fără a se fi suspendat din funcţie.

 • ANI-Minune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANI-Minune

  ANI a mai dat o „lovitură“. L-a prins pe Copilu’ Minune cu nişte metri nedeclaraţi.

 • Ghicitoarea lui Mircea Dinescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghicitoarea lui Mircea Dinescu

  Declarat de Agenţia Naţională de Integritate ca fiind incompatibil cu statutul de membru în Colegiul CNSAS, poetul acuză interese politice, nu dă nume, dar invită la ghicirea acestora. Mircea Dinescu a lăsat să se înţeleagă că nu va contesta decizia ANI şi a spus că aşteaptă să fie dat afară de la CNSAS.