Angajaţi din Poliţie, acuzaţi că nu şi-au declarat veniturile obţinute din jocuri de noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Cinci funcţionari publici sunt acuzaţi de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că nu şi-au declarat mai multe venituri, obţinute în special din jocuri de noroc. În aceste cazuri, ANI a sesizat Parchetul Curţii Supreme pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii.

Funcţionarul public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Gheorghe Mihai Marius nu a declarat veniturile încasate din premii şi jocuri de noroc în valoare de 4.446 Lei, veniturile din activităţi independente în valoare totală de 2.192 Lei, bunuri imobile reprezentând un apartament, bunuri mobile reprezentând un autovehicul precum şi datoriile, reprezentând un credit bancar în valoare de 271.414 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

Berechet Nicoale Cristian, funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, nu a declarat veniturile încasate din premii şi jocuri de noroc în valoare de 20.528 Lei, potrivit unui comunicat al ANI

Rodina Felician, agent principal de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în valoare de 14.714 Lei.

Cismaru Nicolae, fost funcţionar public cu statut special în cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Curtici nu a declarat veniturile încasate din profesii libere şi comerciale în sumă totală 55.460 Lei, din dividende în sumă totală de 4.246 Lei şi din jocuri de noroc în valoare de 106 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite