Stiri despre adaos

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • E bine sau nu să mănânci alimente cu vitamine adăugate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E bine sau nu să mănânci alimente cu vitamine adăugate?

  Industria alimentară apelează, în ultimii ani, la un nou truc, pentru a atrage consumatorii interesaţi de un stil de viaţă sănătos: îşi fortifică produsele prin adaos de vitamine, minerale şi de antioxidanţi. Dar această practică este îndoielnică, mai ales în cazul biscuiţilor, cerealelor şi sucurilor, spun specialiştii.

 • Preţul corect al tabletelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţul corect al tabletelor

  Apple şi Microsoft vând tabletele cu peste 50% mai scump faţă de preţul de fabricaţie, în timp ce Amazon şi Google practică un adaos de maximum16%.

 • Cum scoate Ministerul Sănătăţii 500 de medicamente de pe piaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scoate Ministerul Sănătăţii 500 de medicamente de pe piaţă

  500 de produse farmaceutice vor dispărea de pe piaţă în urma măsurii anunţată de Ministerul Sănătăţii de a limina adaosurile de farmacie şi de distribuţie pentru medicamente aflate pe lista C2 (pentru programe naţionale - medicamente pentru cancer, HIV, diabet), avertizează Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR).

 • Piaţa materialelor de construcţii, la Brăila, este în cădere liberă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa materialelor de construcţii, la Brăila, este în cădere liberă

  Ca să supravieţuiască, vânzătorii de materiale de construcţii au redus adaosurile comerciale la minimul istoric. Criza s-a simţit cel mai acut în domeniul construcţiilor, a căror cădere pe piaţa brăileană a fost de 80%, mai ales că, în acest an, cu excepţia ANL-urilor, nu s-au construit decât case particulare.

Modifică Setările