Stiri despre acid hialuronic

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărul Live: Frumuseţea
poate să însemne şi riduri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Frumuseţea poate să însemne şi riduri?

  Criteriile de frumuseţe se pot schimba odată cu trecerea timpului şi cu apariţia unor proceduri inovatoare de întinerire. Despre noile criterii de frumuseţe discutăm la Adevarul Live de la ora 12.00, cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

 • Adevărul Live: Care sunt cele mai nocive alimente pentru piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Care sunt cele mai nocive alimente pentru piele

  Înaintarea în vârstă este principalul inamic al tenului, dar prin acţiunile noastre – cât stăm la soare, ce mâncăm, cât ne hidratăm, cum ne îngrijim pielea – putem fie să întârziem, fie să grăbim apariţia ridurilor şi a aspectului îmbătrânit al pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache ne explică la Adevărul Live cum ne putem menţine „frumuseţea fără vârstă“.

 • Mărirea buzelor cu acid hialuronic – Secretul buzelor perfecte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea buzelor cu acid hialuronic – Secretul buzelor perfecte!

  Acidul hialuronic este soluţia pentru pielea netedă, perfect hidratată, pentru a oferi conturul perfect şi volumul dorit buzelor. Femeile cu buze senzuale, pline, frumos conturate sunt cele mai dorite din lume. Buzele adaugă un plus de frumuseţe chipului greu de egalat.

 • Cele mai nocive mituri
despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai nocive mituri despre frumuseţe, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevărul Live

  Industria frumuseţii valorează miliarde de euro, iar informaţiile de pe internet, din reclamele de la televizor şi de la persoane fără pregătire medicală sunt atât de variate, încât e greu să ne orientăm corect în ceea ce priveşte îngrijirea pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevărul Live să ne ofere îndrumările de bază pentru un ten fără probleme.

 • Tot ce trebuie să ştii despre procedurile care şterg anii de pe chipul tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce trebuie să ştii despre procedurile care şterg anii de pe chipul tău

  Din ce în ce mai multe femei aleg să îşi îmbunătăţească înfăţişarea din dorinţa de a opri timpul în loc şi de a rămâne veşnic tinere. Procedurile cosmetice non-invazive sunt cele mai indicate pentru a obţine un rezultat plăcut ochiului şi totodată natural. Iată ce înseamnă şi ce presupun acestea!

 • Soluţii moderne pentru ştergerea semnelor de acnee,
boala care determină cele mai multe consultaţii la dermatolog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii moderne pentru ştergerea semnelor de acnee, boala care determină cele mai multe consultaţii la dermatolog

  Acneea reprezintă prima cauză de prezentare la dermatolog. Între 60% şi 70% din consultaţiile dermatologice sunt consacrate cazurilor de acnee. Deseori, pacienţii ajung foarte târziu la medic, cu cicatrici profunde, greu de tratat. Cu toate acestea există tehnici moderne pentru ştergerea semnelor de acnee, indiferent dacă sunt cicatrici recente sau mai vechi.

 • Cât promit şi cât fac, de fapt, produsele
antirid. Cremele minune, între mit şi adevăr - explicaţia specialiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât promit şi cât fac, de fapt, produsele antirid. Cremele minune, între mit şi adevăr - explicaţia specialiştilor

  Tinereţea fără bătrâneţe, mai ales a tenului, este visul oricărei femei care ţine la aspectul său, dar şi al multor bărbaţi pe care industria cosmetică îi ia tot mai serios în considerare atunci când vine vorba despre produsele de îngrijire a feţei. Cremele care promit minuni s-au diversificat atât de mult încât, atunci când trebuie să alegi între una cu foiţă de aur şi alta pe bază de caviar pur, te cuprinde bulversarea.

 • Cum puteţi scăpa de cearcăne şi de pungile de sub ochi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum puteţi scăpa de cearcăne şi de pungile de sub ochi

  Pentru unii ereditare, pentru alţii efect al îmbătrânirii, oboselii, stresului, slăbitului sau alimentaţiei dezechilibrate, cearcănele sunt de cele mai multe ori un motiv de frustrare pentru cei care nu pot scăpa de ele, orice ar face.

 • Mărirea buzelor - cea mai cerută manoperă estetică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea buzelor - cea mai cerută manoperă estetică

  De secole întregi, buzele au fost percepute ca un simbol al feminităţii şi voluptăţii. Fiecare femeie are frumuseţea ei „unică”, însă, multe dintre noi nu suntem mulţumite de aspectul buzelor proprii şi dorim să le avem mai voluptoase, mai conturate şi mai senzuale.

 • Mărirea buzelor - probleme sau reversul medaliei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea buzelor - probleme sau reversul medaliei

  Mărirea buzelor este cea mai cerută manoperă estetică mai ales acum, când vine vara. Fiind un simbol al voluptăṭii, fiecare femeie işi doreşte să aibă buze mai senzuale după moda lansată de Angelina Jolie, copiată şi de vedetele de la noi.

 • Cearcănele: cauze şi soluţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cearcănele: cauze şi soluţii

  Înainte de a trata cearcănele, trebuie să ştim care este motivul apariţiei lor. Dermatologul american Amy Wechsler a dezvăluit pentru „Huffington Post“ cele patru probleme principale care duc la apariţia cearcănelor şi a oferit şi cele mai eficiente tratamente pentru fiecare dintre ele.

 • Şterge semnele timpului de pe chipul tău!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şterge semnele timpului de pe chipul tău!

  Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din elasticitate, ceea ce duce la apariţia ridurilor. Poţi atenua efectele acestui proces folosind produse de îngrijire antiîmbătrânire. Iată ce cremă antirid să alegi!

 • Cum îţi alegi crema antiaging
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi alegi crema antiaging

  Chiar dacă nu putem opri trecerea timpului, putem atenua efectele acestuia asupra tenului folosind produse adecvate de îngrijire. Află ce ar trebui să conţină o cremă antirid, pentru a fi eficientă.

 • Tehnici blânde de întinerire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici blânde de întinerire

  Injecţiile cu acid hialuronic, colagen, botox şi cu celule stem pot amâna chirurgia frumuseţii, spun specialiştii. Soluţiile antiaging sunt metode minim invazive de menţinere a tinereţii pielii, recomandate, în general, după vârsta de 35 de ani, când apar primele semne ale îmbătrânirii cutanate.

Modifică Setările