Mărirea buzelor - cea mai cerută manoperă estetică

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

De secole întregi, buzele au fost percepute ca un simbol al feminităţii şi voluptăţii. Fiecare femeie are frumuseţea ei „unică”, însă, multe dintre noi nu suntem mulţumite de aspectul buzelor proprii şi dorim să le avem mai voluptoase, mai conturate şi mai senzuale.

Dacă nu ne-am născut cu buze ca Angelina Jolie putem face un mic efort si vom obţine rezultate spectaculoase!

Aspectul buzelor poate fi îmbunătăţit uşor prin apelarea la cele mai noi proceduri ale medicinei estetice, pe care milioane de femei din lume le apreciază deja de peste 30 de ani! Astfel visul de a avea buze superbe devine rapid realitate! Mărirea buzelor se face prin remodelarea şi conturarea lor care se realizează cu substanţe de umplere sau fillere care dau volum. Cea mai cunoscută şi mai utilizată substanţă este acidul hialuronic, compus care se găseste în corpul uman. Acest produs nu are risc de alergii şi este cel mai bine acceptat de către organism.

Tehnica folosită constă în injectarea cu un ac fin a filler-ului. Procedura se realizează cu anestezie locală, este nedureroasă şi durează cam 20 minute. După procedură este posibilă înroşirea zonei şi apariţia unor discrete vânătăi (echimoze). Toate aceste fenomene se remit imediat. Această procedură este foarte bine tolerată deoarece substanţele folosite sunt de înaltă calitate şi nu dau alergii sau fenomene de respingere.

După injectare se face masaj pentru uniformizarea substanţei, iar după aceea vă puteţi întoarce la activităţile cotidiene. Se aplică produse care hidratează şi vitaminizează zona, iar machiajul sau rujul se pot aplica imediat. Recuperarea este rapidă, iar rezultatele sunt vizibile pe loc. Efectul de mărire şi conturare a buzelor durează  4-9 luni - în cazul acidului hialuronic-, 1-3 ani - în cazul substanţelor semipermanente şi e chiar permanent în cazul uleiului de silicon (silicon-oil).

Mărirea buzelor este procedura cea mai populară şi mai solicitată în cabinetele de medicină estetică. La ora actuală există multiple posibilităţi de mărire, conturare şi remodelare a buzelor însa injectarea cu acid hialuronic este cea mai utilizată şi mai modernă procedură. Alte opţiuni mai învechite ar fi injectarea de grăsime, colagen, silicon.

Beneficiile emoţionale şi psihologice ale acestei intervenţii sunt creşterea încrederii de sine, o imagine a corpului îmbunătăţită şi o mare satisfacţie personală.

După remodelare buzele capătă un aspect mărit de volum, un contur bine definit, fiind deosebit de senzuale. Mărirea buzelor dă un aspect de întinerire facială totală. Ĩntregul chip va radia de frumusete, prospeţime şi voluptate, aspecte esentiale mai ales acum, în anotimpul de vară!

Ĩndrăzneşte să beneficiezi de experienţa noastră de peste 8 ani în mărirea, conturarea şi remodelarea buzelor!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite