La restaurant...

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Restaurant bun. În primele 20% din Bucureşti. Prânz de lucru cu prietenul meu, arhitectul, ca sa fim eficienţi, să facem două lucruri în acelaşi timp. Masă într-o margine, lipită de perete. Laptopul şi nişte cărţi pe masă, aveam nevoie de ele.

Vine chelnerul să pună tacâmurile pe masă. Cum prietenul meu, arhitectul, stătea aproape lipit de perete, chelnerul îl ridică de pe scaun, se duce în dreapta, ridică laptopul, cărţile, le dă mai spre mijlocul mesei, după care pune un cuţit şi o lingură în locul astfel eliberat. Apoi, mulţumit de rezultat, îi permite prietenului meu, arhitectul, să se aşeze din nou la masă.

Îl întreb pe chelner dacă nu ar fi fost mai bine să-i fi pus cuţitul şi lingura în stânga, că tot era gol locul şi nu ridica pe nimeni de pe scaun, ba chiar am fi putut să ne continuăm vorbirea în timp ce el aşeza preţioasele ustensile pe masă. Domnule, cuţitul şi lingura se aşază în dreapta, noi aşa am fost învăţaţi! M-a măsurat din cap până în picioare, mi-a aruncat o privire sugestivă, după care a întors spatele şi a plecat la ale lui...

Întrebare, aşadar:

Se încarcă…

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite