Slatina: Neatenţia şi viteza pe drumurile acoperite de zăpadă au făcut două victime pe şoselele judeţului Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital (Arhiva Adevărul)

Neadaptarea vitezei pe timp de iarnă sau neatenţia poate duce la evenimente rutiere cu urmări grave. Este şi cazul a doi şoferi care au fost implicaţi în accidente rutiere pe şoselele judeţului Olt.

Primul accident s-a petrecut ieri la ora 15:15 pe strada Gheorghe Doja, din municipiul  Caracal, unde un tânăr de 21 de ani din localitate a pierdut controlul autoturismului, a derapat, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pătruns pe sensul opus şi a acroşat o femeie de 55 ani, din municipiul Caracal, care circula pe şosea. În urma accidentului femeia a fost transportată şi internată la Spitalul judeţean Slatina. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

A circulat cu viteză pe drumul acoperit de gheaţă

La numai 45 de minute după primul accident, un conducător auto în vârstă de 55 de ani din judeţul Dolj nu a adaptat viteza şi a derapat pe drumul acoperit de gheaţă, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea şoselei. În urma impactului, bărbatul a fost transportat la Spitalul judeţean Slatina pentru a i se acorda îngrijiri medicale. „În ambele cazuri s-au întocmit acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.