Jaf cu repetiţie la o benzinărie din comuna Dobra: un casier a fost tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este căutat de poliţişti după ce a comis o tâlhărie în aceeaşi benzinărie din Dobra, unde în urmă cu aproximativ un an, un alt tânăr şi-a încercat norocul, jefuind-o pe casieră de suma de aproximativ 15.000 de lei.

Agresiunea s-a petrecut duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00.
„În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere şi a audierii unui angajat al staţiei, care l-a surprins pe atacator in incinta benzinăriei, poliţiştii au stabilit faptul că suspectul, care avea faţa acoperită cu o cagulă, a folosit o bară din metal cu care l-a ameninţat pe angajat, cerându-i banii proveniţi din încasări.

Întrucât casierul a opus rezistenţă, între cei cei a avut loc o altercaţie în urma căreia suspectul a reuşit să sustragă o sumă de bani (aproximativ 800 de lei) şi să fugă”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În timpul altercaţiei dintre jefuitor şi angajatul benzinăriei, cel din urmă a fost rănit.

Casierul a ripostat şi l-a lovit pe atacator în zona feţei, dar nu l-a putut imobiliza. „Poliţiştii au stabilit deja un cerc de suspecţi şi analizează probele existente pentru a stabili identitatea autorului şi a posibililor săi complici”, a mai adăugat inspectorul Bogdan Niţu.

MAI CITEŞTE ŞI:

„Ninja” din Dobra a fost nemulţumit de sentinţa de opt ani de închisoare pentru jaf

Un criminal în serie a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că şi-a lăsat gospodăria în paragină

Sentinţă finală în dosarul interlopilor cu epoleţi: „Spumă şi Bibanul” au intrat la apă

Jefuită cu o sabie
În luna august a anului trecut, un alt jaf s-a petrecut la aceeaşi benzinărie din Dobra. Cristinel Strian, numit şi „ninja din Dobra” după ce în urmă cu aproximativ un an, într-o noapte, a intrat înarmat cu o sabie artizanală în benzinăria Petrom şi a jefuit-o pe casieră de suma de 15.000 de lei, a fost reţinut, arestat şi apoi condamnat la opt ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri de peste 10.000 de lei, pentru tâlhărie.