FOTOGALERIE/Florin Rus s-a spânzurat în cimitir, de singurătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistul comunitar aratând unde l-a găsit pe tânăr

Ieri, poliţistul comunitar care efectua rondul în cimitirul Sfântul Constatin a găsit cadavrul unui tânăr atârnat de creanga unui copac

Galerie foto aici

„M-a surprins faptul că era foarte curat, foarte îngrijit, proaspăt bărbierit, îmbrăcat decent, tinereşte cu lucruri de bună calitate", ne-a declarat Ionel Doagă, agentul de la Poliţia Comunitară.

Florin Rus, de 26 de ani, locuia singur în apartamentul 12, blocul N 3 situat în cartierul Obor. Când li s-a spus că vecinul lor s-a sinucis, locatarii din bloc au rămas stupefiaţi.

,,Nu cu mult timp în urmă îl certasem că dă muzica prea tare. S-a liniştit şi ieri când am plecat la tura a II- a la muncă se auzea de la el muzică, la volum normal. Nu ar fi dat semne că vrea să facă ceva. Venea pe acasă o dată la o lună jumătate, două luni. Lucra în construcţii prin Bucureşti. Era un singuratic", ne-a declarat Ghorghe Baciu, apartamentul 11.

Plângea singur în casă

La fel ne-a spus despre el vecina de la apartamentul 10, Cantinca Mânecă: „ Am 84 de ani şi am fost bună prietenă cu bunica lui de la care i-a rămas apartamentul. El era un copil bun dar avea totuşi ceva la cap. Prin februarie a încercat să-şi taie venele dar nu a fost nimic profund, şi i-a trecut", ne-a declarat bătrâna.

Vecina de la etajul doi ne-a spus că, deseori , cănd venea acasă, se auzea cum tânărul plânge singur în casă. După cum au spus vecinii, băiatul are o soră mai mică plecată la muncă în Italia iar despre tatăl său nu s-a mai auzit nimic de mult timp. Poliţiştii urmează să găsească eventualii aparţinători pentru predarea cadavrului. Până atunci va fi ţinut în frigiderele serviciului de Prosectură.