"Dragostea rămâne"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra şi-a lansat materialul discografic în mijlocul fanilor, la magazinul Diverta din Plaza România În ciuda programului încărcat - repetiţii pentru emisiunea "Dansez pentru tine",

Andra şi-a lansat materialul discografic în mijlocul fanilor, la magazinul Diverta din Plaza România

În ciuda programului încărcat - repetiţii pentru emisiunea "Dansez pentru tine", apariţii în emisiunile tv şi concerte -, Andra a petrecut mai bine de două ore, miercuri seară, la Plaza România, cu ocazia lansării celui mai recent album, "Dragostea rămâne", editat de MediaPro Music.

Andra a oferit autografe, a împărţit zâmbete, îmbrăţişări şi a făcut fotografii cu toată lumea prezentă la eveniment. Întreaga sesiune de autografe s-a desfăşurat pe fundalul sonor al melodiilor incluse pe noul album.

"<> este este un album de 12 melodii, cântat cu mult drag, pentru cei care îmi ascultă muzica. Am colaborat cu mai mulţi compozitori: Adrian Cristescu, Silviu Păduraru, Marius Moga, trupa Chicanos, cu Nicolas - un interpret din Italia, cu trupa Simplu - melodia Dracula, My Love şi cu trupa Alb Negru - melodia Fierbinte", ne-a spus Andra.

Deşi nu s-a implicat în partea de compoziţie, solista nu exclude pe viitor această variantă. Piesele păstrează stilul pop dance cu care artista şi-a obişnuit publicul, la care se adaugă influenţe r&b şi raggaeton.

Proiect nou pentru scenă

Despre piesele interpretate, Andra ne-a spus: "Sunt melodii de dragoste, având în vedere că trec printr-o perioadă în care iubesc şi sunt iubită. Le dedic tuturor îndrăgostiţilor". Primul single extras de pe album, "Dragostea rămâne", care dă şi titlul acestuia, este deja o prezenţă obişnuită în playlisturile radiourilor, dar şi în cele ale televiziunilor muzicale.

În ceea ce priveşte viitoarele sale apariţii la concerte, Andra ne-a mărturisit că pregăteşte o nouă formulă: "Voi investi bani într-un proiect - îmi caut instrumentişti, baking vocals, dansatori, dj, mc. Pe data de 18 martie, o să fac un casting, încerc să fac o trupă de scenă cu care să mă prezint la toate evenimentele. Trebuie să găsesc oameni talentaţi care să fie alături de mine".