GALERIE FOTO Vezi aici parcursul fetelor noastre până în semifinalele CE de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu şi Oana Manea sunt atent "păzite" de adversare

Echipa naţională feminină de handbal a României este în semifinale al Campionatul European, după ce a câştigat meciul cu Muntenegru, scor 23-21. Urmăriţi cele mai interesante imagini de la meciurile tricolorelor la Campionatul European.

Cristina Neagu, în duel cu muntenegreana Kindl. Românca a marcat 11 goluri în meciul cu ex-iugoslavele şi a devenit golghetera competiţiei, cu 37 de reuşite.

Oana Manea reuşteşte să pătrundă la scrificiu prin linia defensivă a Muntenegrului, în meciul care a trimis România în semifinalele competiţiei.

Aurelia Brădeanu se luptă cu adversarele croate, într-un meci câştigat clar de tricolore cu scorul de 31-22.

O victorie mult prea scumpă cu Serbia. Căpitanul echipei României, Cristina Vărzaru, a părăsit terenul accidentată şi, pentru ea, turneul final s-a încheiat.

Cristina Neagu şi Oana Manea, două dintre cele mai periculoase jucătoare din atacul României, sunt atent "păzite" de adversare

Adina Fiera încearcă să o blocheze prin orice mijloace pe daneza Trime Troelsen. Meciul cu echipa-gazdă a fost singurul pierdut de tricolore la această ediţie a Europenelor.

Spaniola Macarena Aguilar nu poate trece de handbalistele române. România a depăşit complexul în faţa Spaniei chiar în meciul de debut la CE.

Valentina Elisei a depăşit în dese rânduri apărarea spaniolă la primul meci jucat de tricolore la această ediţie a Campionatului European.