De ce a animat Kristine, solista din Calafat, o piață goală. „Cât de ușor am ajuns să denigrăm“ VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatoarea Târgului de Crăciun din Calafat a explicat de ce cântăreața striga „Să vă văd brațele sus, bine acolo!”, deși în imaginile devenite virale nu se vedea nimeni.

Kristine, solista care anima o piață goală din Calafat FOTO Facebook / Kristine
Kristine, solista care anima o piață goală din Calafat FOTO Facebook / Kristine

Penibil. Așa a fost catalogat momentul în care o tânără cântăreață apare pe o scenă din Calafat, la un eveniment organizat în Târgul de Crăciun și începe să strige: „Şi haideţi să aplaudăm împreună, să ţinem ritmul. Haideţi să aplaudăm şi acolo, în dreapta. Foarte bine. (...) Şi încă o dată, Calafat! Sunteţi pregătiţi? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine!".

Solista se numește Kristine și a fost invitată alături de alte două formații să cânte în Piața din Calafat sâmbătă seara, 10 decembrie, la ora 20,30.

Imaginile cu solista care animă o piață goală au devenit imediat virale și au stârnit comentarii care mai de care mai răutăcioase. 

Începuse să plouă, oamenii s-au retras într-un cort, sub diferite copertine… Kristine cânta pentru acei oameni. Nu a renunțat să urce pe scenă pentru că a început să plouă. Cânta și îndemna publicul care o privea, chiar dacă nu era în fața scenei, să nu renunțe la distracție doar pentru că ploua. Cu ei vorbea, lor le striga <Mâinile sus>. Nu a fost niciun moment penibil, așa cum a scris toată lumea, iar cei care au fost acolo știu asta. Cât de ușor am ajuns să denigrăm. E suficient ca cineva să posteze ceva pe internet și toată lumea preia povestea, toata lumea comentează fără sa aibă habar care este adevărul din spatele unor imagini. Urât, foarte urât ce s-a întâmplat”, a declarat Cosmina Călin, organizatoarea evenimentului.

Au existat si localnici din Calafat care au luat apărarea solistei.  

Săraca fată, încerca să-i țină pe oameni pe loc, să nu plece. De aia striga așa. Am fost acolo și am văzut. Prea au terfelit-o toți. Nu cred că merita", au declarat mai mulți calafeteni.

Și primarul din Calafat a reacționat imediat: "Cine a filmat a vrut să denigreze orașul, a filmat doar ce a vrut. Păcat că un eveniment frumos a fost transformat într-un circ", a declarat Doru Mitulețu, primarul din Calafat.

Spectacolul din Calafat a fost organizat de o asociație a talentelor din România non-profit. Conform organizatorilor, artiștii nu au fost plătiți cu bani din bugetul Primăriei Calafat.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite