Vinicius, gest urât la adresa lui Ancelotti după ce a fost schimbat. „E lipsă de respect”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid și Manchester City au oferit un spectacol total în prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

Vinicius, nemulțumit că a fost înlocuit pe finalul partidei cu Manchester City. Foto EPA EFE
Vinicius, nemulțumit că a fost înlocuit pe finalul partidei cu Manchester City. Foto EPA EFE

Pe ”Santiago Bernabeu”, cele mai mari rivale din Liga Campionilor în ultimii ani, Real Madrid și Manchester City au făcut un show perfect, cu goluri superbe și răsturnări de scor. Spaniolii s-au văzut conduși pe tablă după doar 108 secunde, în urma golului din lovitură liberă al lui Bernardo Silva, însă Camavinga (12) și Rodrygo (14) au întors rapid scorul.

În repriza a doua, ”Cetățenii” au revenit în avantaj, grație reușitelor superbe ale lui Foden (66) și Gvardiol (71), iar Valverde a stabilit rezultatul final în minutul 79 cu o reluare de zile mari. Chiar dacă nu a marcat, vedeta Vinicius Junior a reușit două pase decisive, dar a și fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut.

Înlocuit în minutul 86 cu Joselu, brazilianul, vizibil nemulțumit, i-a adresat câteva cuvinte lui Carlo Ancelotti, reproșându-i că l-a schimbat. Șeptarul de la Real Madrid a fost consolat de colegii săi de pe bancă. Gică Craioveanu a văzut imaginile cu Vinicius și l-a ”taxat” pe sud-american: ”Nu mi-a plăcut absolut deloc, mai ales că Ancelotti i-a luat apărarea de fiecare dată. E lipsă de respect și pentru colegul care intră”, a spus Craioveanu, la emisiunea DigiSport.

Ancelotti și-a explicat elegant decizia

Totuși, antrenorul Carlo Ancelotti a fost împăciuitor la final, când a explicat de ce a făcut schimbările respective, preferând să înlocuiască jucătorii care i s-au părut obosiți. "A fost un meci pe care l-am fi putut câştiga, pentru că am avut ocazia să înscriem golul de 3-1, dar a fost şi un meci pe care l-am fi putut pierde. Este un rezultat corect pentru ceea ce au produs ambele echipe.

A fost un meci foarte bun din partea noastră, competitiv, până când nu am mai avut energia să presăm sus. Noi ne-am pierdut energia, iar ei au profitat de asta. Nu poți lăsa o echipă ca Manchester City să tragă la poartă. Cât timp am avut energie să facem pressing sus, totul a fost ok", a spus Carlo Ancelotti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite