Razboi in familia Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, la plecarea catre Donetk, rapidistii au declarat la unison ca isi doresc sa-l invinga pe Mircea Lucescu. "Este prima data in cariera cand il am adversar pe nea Mircea. Cred ca dansul

Ieri, la plecarea catre Donetk, rapidistii au declarat la unison ca isi doresc sa-l invinga pe Mircea Lucescu.
"Este prima data in cariera cand il am adversar pe nea Mircea. Cred ca dansul cunoaste foarte bine aceasta echipa, mai ales ca la Rapid este antrenor Razvan. Dar nu mi-ar parea rau daca l-as invinge pe nea Mircea. M-as bucura", a spus Maldarasanu, care a fost completat imediat de catre Niculae. "Noi mergem sa castigam acolo, dar ar fi bun si un rezultat de egalitate. Probabil ca nea Mircea se va supara din punctul de vedere al antrenorului daca vom castiga noi. Dar din punctul de vedere al parintelui poate va fi altfel", a mentionat atacantul "alb-visiniilor". In avionul care a decolat ieri dimineata de pe aeroportul Baneasa au mai urcat Radu Niculescu, presedintele lui FC National, Valentin Alexandru, secretarul general al LPF, precum si sotia lui Razvan, Ana-Maria, insotita de cei doi copii, Matei si Marilu.
Mircea Lucescu se teme de Nicolae Constantin
Antrenorul echipei Sahtior, Mircea Lucescu, a declarat, dupa antrenamentul de marti seara al formatiei sale, ca, astazi, Rapid va fi echipa mai motivata. "I-am avut ca elevi pe multi dintre actualii jucatori de la Rapid, iar acestia vor fi foarte motivati pentru ca vor juca impotriva mea. La acestea se mai adauga si duelul dintre Razvan si mine, fiecare dorind sa-si respecte blazonul", a spus Mircea Lucescu, care a adaugat ca Nicolae Constantin este cel mai periculos jucator giulestean. "Se lupta pentru fiecare balon. El era fundas central, dar profilul sau a facut sa fie folosit ca varf. Echipa fiului meu sta bine si la mijloc, asa ca va fi un joc complex, o batalie mare", a mai comentat Mircea Lucescu. Intr-un interviu publicat pe site-ul sport.meta.ua, Neli Lucescu a precizat ca isi doreste sa castige formatia sotului ei. "Pentru mine, ca sotie si mama, nici un rezultat nu este bun. Dar as vrea sa castige Sahtior, cu atat mai mult cu cat joaca acasa. Mircea si Razvan vorbesc des la telefon, insa mai mult despre ceilalti rivali din grupa. Oricum, in familie este dezordine. Matei tine cu Sahtior, iar Marilu - cu Rapid", a spus Neli Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite