Selly a fost numit cel mai cunoscut influencer din România

0
0
Publicat:

Andrei Șelaru a fost desemnat Most Famous Influencer în cadrul evenimentului Digital Marketing Forum. El a fost urmat de nume precum Dorian, Popa, Alina Ceușan, Adelina Pestrițu.

Selly, cel mai cunoscut influencer din România
Selly, cel mai cunoscut influencer din România

La Digital Marketing Forum, eveniment care a avut loc zilele aceastea, în București, a fost  prezentat studiul cantitativ „Attitudes and attention towards advertising on social media“, realizat de iSenseSolutions.

Cunoscut de toată lumea sub apelativul Selly, Andrei Șelaru a fost desemnat Most Famous Influencer de către respondenții sondajulului. „M-am bucurat foarte mult să văd rezultatul acestui sondaj. Este o confirmare clară că muncă noastră din ultimii doi ani se vede și dă rezultate. Este o validare a faptului că investițiile pe care le facem la nivel de conținut și producție se văd și în feedback-ul oamenilor. Le promitem urmăritorilor noștri că vom continua să realizăm conținut de calitate pe YouTube, căutând în același timp să extindem și celelalte platforme, în special TikToK“, a declarat Andrei Șelaru.

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România. În cei 10 ani de vlogging, Andrei Șelaru a adunat aproape un miliard de vizualizări, 43 de milioane de like-uri pe YouTube, 3 4 milioane de comentarii cumulate pe același canal de și 3,2 milioane de abonați pe YouTube.

Este cântăreț, actor, co-producător de filme („5Gang“, „Romina, VTM!“), și co-fondator al Festivalului „Beach, Please“. Influencerul pregătește acum sezonul doi din serialul „La muncă!“, dar și alte proiecte.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite