Vloggerul Selly a renunțat la facultate. „Încă de la 12 ani muncesc” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul influencer este invitat duminică în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, ocazie cu care va face mai multe dezvăluiri din viața sa.

Vlogerul Selly
Vlogerul Selly

Într-un clip de promovare  al emisiunii lui Denise Rifai, care va difuzată duminică, 5 martie, influencerul Selly vorbește despre studiile sale. El a recunoscut că nu s-a dus nicio zi la facultate.

„Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”, a mărturisit el.

El a mai recunoscut în emisiune că nu a citit pra mult în viața sa: „Cred că vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte. N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”, a explicat tânărul.

Vlogger, cântăreț, actor și producător, Selly a devenit cunoscut prin intermediul canalului său de YouTube, care a ajuns azi la 3,2 milioane de abonați.

Deşi foarte discret de-a lungul anilor privind sumele pe care le încasează în urma filmuleţelor postate pe YouTube, vloggerul a dezvăluit acum doi cât câştigă lunar.

 „E vorba de Google AdSense. AdSense-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSense-ul ăsta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună”, declarat Selly în urmă cu doi ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite