Cum să scapi de burtică în doar 3 săptămâni

Cum să scapi de burtică în doar 3 săptămâni

Acest amestec îmbunătăţeşte digestia şi accelerează metabolismul.

Dacă urmezi dieta cu această băutură-minune o să poţi îmbrăca hainele tale cu un număr mai mici. Nu trebuie să te mai uiţi cu jind la ele, o să le poţi etala în toată splendoarea pe un trup perfect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru asta trebuie să consumi acest suc cu proprietăţi anti-grăsime şi să faci puţină mişcare. Hreanul este o excelentă sursă de proteine şi fibre alimentare, având foarte puţine calorii. Dacă este combinat cu miere şi lămâie, hreanul are calităţi detoxifiante deosebite asupra ficatului.

În plus, acest amestec îmbunătăţeşte digestia, accelerează metabolismul şi toate acestea duc la eliminarea grăsimii corporale într-un timp record. Efectul este optim, cum spuneam, dacă faci şi exerciţii fizice zilnic. Nu trebuie să te speteşti alergând sau să petreci la sala de fitness ore în şir. Un program bine întocmit pentru acasă face minuni cu corpul tău.

Mai mult decât atât, ştiai că oamenii care mănâncă regulat hrean se bucură de o capacitate de memorare şi o vedere mai bună, dar şi de o activitate cognitivă mult îmbunătăţită.

Află ce Ingrediente sunt necesare pentru băutura care-ţi topeşte kilogramele pe clickpentrufemei.ro.

Această băutură dizolvă pietrele la rinichi
Băutură uimitoare pentru eliminarea toxinelor din corp

 

 

citeste totul despre: