Ion M. Ionita

Ion M. Ionita

Senior Editor
Vezi mai multe
 • acum 10 zile

  Ce are de făcut PSD pentru o lungă guvernare şi face pe dos

  PSD a reuşit performanţa unică să-şi dea jos propriul guvern şi să pornească în primele şase luni de guvernare cam câte o criză pe săptămână. A creat convingerea că nu ştie ce să facă la guvernare şi că metoda favorită de conducere este să arunce ţara în haos după care vine şi spune că renunţă la tot ceea ce speriase opinia publică. După care o ia de la capăt.

 • acum 17 zile

  Ce se mai inaugurează în România pe drumul spre faliment

  „Cu mare fast, un tronson de cale ferată de 21 de kilometri, care leagă localităţile Ilva Mică de Rodna Veche, a fost reinaugurat marţi. La eveniment a participat inclusiv ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a fost întâmpinat de o mulţime de oameni aduşi în gări pentru aplauze. Nu a lipsit nici pâinea cu sare oferite de copii în haine tradiţionale şi nici brânza şi caşul proaspete, care-l aşteptau pe ministru pe o masă“.

 • acum 24 zile

  Prostia, ameninţare majoră pentru siguranţa naţională

  Nu există observator al vieţii publice din România care să nu fie de acord că nivelul elitelor politice şi administrative a scăzut drastic în ultimele decenii. Fenomenul a îngrijorat de-a lungul timpului, dar acum s-a ajuns dincolo de limitele de siguranţă în care poate funcţiona o societate.

 • luna trecuta

  Centenarul care ne ia prin surprindere

  La fel ca ninsorile de iarnă, venirea Centenarului Marii Uniri ia prin surprindere autorităţile române, incapabile să se pregătească în faţa evenimentului care se întâmplă rar, odată la o sută de ani...

 • luna trecuta

  Până la Soros, ne destabilizează guvernarea PSD!

  Liviu Dragnea a indentificat în persoana lui George Soros inamicul public numărul unu. Liderul PSD nu a reuşit să explice prin ce se face vinovat miliardarul american, dar e sigur că ceva nu e în regulă, pentru că ar fi prea multe coincidenţe la mijloc.

 • luna trecuta

  România, la summitul Celor Trei Mări. Iohannis şi PSD nu mai joacă demult în aceeaşi ligă

  Criticat de unii dintre susţinătorii săi că nu s-a implicat mai mult în recenta criză guvernamentală, preşedintele Iohannis a evitat să intre într-o bătălie internă de uzură, preferând să lase cartoful fierbinte în braţele PSD. Analiza variantelor pe care le avea la dispoziţie Palatul Cotroceni faţă de ceea ce se întâmpla la Palatul Victoria arată că PSD ar fi avut de câştigat dacă ar fi intrat în coliziune directă cu preşedintele Iohannis.

 • acum 2 luni
 • acum 2 luni

  Nebunia trebuie oprită!

  Simplul fapt că Liviu Dragnea a încercat să obţină sprijinul UDMR oferind la schimb o lege extrem de sensibilă este grav. Nicio formaţiune politică nu a dus până acum interesul personal şi de grup dincolo de liniile roşii ale intereselor fundamentale ale ţării.

Vezi mai multe