Ion M. Ionita

Ion M. Ionita

Senior Editor
Vezi mai multe
 • acum 5 zile
 • acum 12 zile

  Tel Drum, balaurul care îl poate înghiţi pe Dragnea cu partid cu tot

  Nici o supriză că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu va demisiona în urma noului dosar pe care i l-a deschis DNA. Era clar că şeful PSD va nega toate acuzaţiile, afirmând că este victima unei noi înscenări politice. Dar, de data asta, lucrurile sunt mult mai greu de gestionat de Liviu Dragnea.

 • acum 17 zile

  PSD n-a înţeles nimic. Justiţie şi autostrăzi, nu revoluţie fiscală

  La primul val de manifestaţii din iarna trecută, susţinătorii PSD au spus că protestatarii sunt plătiţi de Soros, că în spate s-ar afla multinaţionalele şi Sistemul. Acum, cu ocazia noilor nemulţumiri legate de pachetul de legi privind Justiţia de de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă care modifică legislaţia fiscală aceste explicaţii au fost aduse la scenă deschisă. Din nou sunt de vină multinaţionalele şi conspiraţia mondială.

 • acum 26 zile

  Gambitul catalan. Pune foc la ţară şi fugi!

  Liderul separatist catalan, Carles Puigdemont, se lăuda luni dimineaţa că va sfida guvernul de la Madrid şi se va prezenta la birou pentru a-şi continua activitatea, pentru ca doar câteva ore mai târziu să se afle că, de fapt, spălase putina, fugind la Bruxelles .

 • luna trecuta
 • luna trecuta

  Guvernarea în cifre. Prosperitatea pentru toţi se mai amână puţin

  Legea pensiilor, un punct esenţial din programul PSD care a dus la obţinerea a numeroase voturi la alegerile trecute, nu va intra în vigoare în 2018, după ultimele declaraţii ale liderilor partidului. Este încă una dintre promisiunile majore trecute la capitolul „discutate şi uitate“. Dar ce se întâmplă cu restul economiei? Care sunt rezultatele guvernării în cifre?

 • acum 2 luni

  Catalonia, puciul împotriva Europei

  Ce se întâmplă la Barcelona, dincolo de propaganda forţelor separatiste? Este o manifestare a democraţiei, aşa cum susţin separatiştii lui Carles Puigdemont? Mişcarea independistă este susţinută de o minoritate a societăţii catalane, după rezultatele referendumului publicate chiar de separatişti. Dar, liderii naţionalişti catalani merg înainte făcând apel la prevederile legii pe care tot ei au promovat-o în parlamentul local.

 • acum 2 luni

  ROBOR dă o lovitură de stat!

  Premierul Tudose a identificat un alt mare inamic al guvernării PSD, în persoana numitului ROBOR. Acest sabotor al programului de guvernare îşi face de cap, în timp ce „colegii” de la BNR sunt plecaţi de acasă, după cum spune Tudose. N-ar fi bine ca, în în loc să se ocupe de Belina, procurorii DNA să-l ia la întrebări pe periculosul ROBOR?

Vezi mai multe