VIDEO Pisica eroină: a salvat un băieţel de patru ani din colţii unui câine agresiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeremy şi-a răsplătit salvatoarea cu un pupic. FOTO Daily Mail
Jeremy şi-a răsplătit salvatoarea cu un pupic. FOTO Daily Mail

O pisică a salvat un copil dupa ce acesta a fost atacat şi muşcat de un câine, în timp ce se plimba cu bicicleta prin faţa casei.

Jeremy Triantafilo se juca marţi, 13 mai, pe lângă casă familiei din California, moment în care câinele unui vecin a ieşit dintr-o curte de alături şi s-a repezit asupra lui. Patrupedul şi-a înfipt colţii în piciorul copilului de doar patru ani şi a încercat să-l dărâme de pe bicicleta pe care se afla. La scurt timp după ce Jeremy a fost atacat, pisica familiei a avut o reacţie incredibilă, aşa cum se poate observa din imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă. Mâţa Tara a alergat spre dulău, şi-a luat avânt şi l-a izbit puternic, reuşind să-l pună pe fugă.

Jeremy a fost muşcat destul de rău de câine, dar a primit îngrijiri medicale imediat după incident, aşa că se află în afara oricărui pericol. Câinele care l-a atacat va fi eutanasiat, conform declaraţiilor poliţiei. Mama lui Jeremy se afla în apropiere când fiul ei a fost atacat, în grădina casei, dar nu a putut reacţiona la fel de repede cum a făcut-o Tara.

Tara a fost adoptată de familia băiatului în urmă cu aproape şase ani, când pisica înfometată i-a urmat până acasă, după ce i-a întâlnit într-un parc. După ce s-a născut Jeremey, felina a devenit nedespărţită de micuţ. Tara dormea în pătuţ cu băiatul, încă de când acesta era un bebeluş, astfel că între ei se crease o legătură cu adevărat special.

Îmi amintesc când pisica a lovit câinele, dar când văd înregistrarea, când văd exact ce a făcut Tara pentru a alunga câinele, când o văd cum se întoarce să verifice ce face Jeremy... Pisica este eroina mea, a declarat mama lui Jeremy pentru postul de televiziune ABC News.

„M-a salvat. Tara este eroina mea“, le-a spus şi Jeremy jurnaliştilor americani.

 Jeremy îşi răsplăteşte salvatoarea cu un pupic. FOTO Daily Mail 

jeremy

Filmuleţul care prezintă acţiunea curajoasă a pisicii a devenit vital pe Internet şi a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite