VIDEO Un mesaj aruncat în mare s-a întors la familia celui care l-a scris după 76 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În mesaj era menţionată adresa destinatarului
În mesaj era menţionată adresa destinatarului

O sticlă în care se afla un mesaj scris în urmă cu 76 de ani a ajuns la familia expeditorului. Mesajul a fost descoperit pe plajă de un neozeelandez, care a încercat luni de zile să găsească familia celui care l-a scris.

În noiembrie 2012, Geoff Flood se plimba pe o plajă din Noua Zeelandă când a dat peste o sticlă. În interiorul acesteia se afla un mesaj scris în urmă cu mai multe decenii, mai exact în 1936.

„Pe mare. Rog pe cel care găseşte această sticlă să aibă amabilitatea să livreze mesajul la adresa mai jos menţionată”, scria pe hârtia datată 17 martie 1936. Sub acest mesaj era într-adevăr menţionată şi adresa destinatarului: H.E. Hillbrik, 72, Richmond Street, Leederville.

Flood a făcut tot ce i-a stat în puţinţă ca să înapoieze mesajul destinatarului. Din păcate, n-a mai dat de cel care l-a scris, însă a dat de urma familiei acestuia. Mai exact, sticla cu mesajul a ajuns la nepotul expeditorului, Peter Hillbrick.

De la familia Hillbrick, Flood a aflat că expeditorul mesajului murise în urmă cu mai bine de 60 de ani. Pentru că Peter nu-şi cunoscuse bunicul, s-a arătat foarte fericit că în sfârşit are un lucru care să-i aducă aminte de el. „Singura mea legătură cu bunicul meu e acea sticlă. Atât. Este o poveste fascinantă”, a declarat Peter.

Un mesaj aruncat în mare s-a întors la familia celui care l-a scris după 76 de ani

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite