O femeie a fost arestată pentru că nu a vrut să poarte mască în maşina Uber şi i-a tuşit şoferului în faţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
malaysia king uber

O tânără de 24 de ani din San Francisco a fost arestată după o altercaţie cu şoferul Uberului cu care călătorea, după ce acesta i-a atras atenţia să poarte mască.

Deranjată, ea l-a atacat pe bărbat, i-a dat cu spray cu piper şi i-a tuşit în faţă, relatează BBC. Malaysia King este acuzată că a refuzat să poarte mască într-un mijloc de transport şi că l-a atacat pe şofer cu un spray cu piper, într-o altercaţie care a avut loc pe 7 martie în San Francisco.

Ea este una dintre cele trei pasagere şi la un moment dat se apropie de şofer şi tuşeşte spre el. O a doua tânără, Arna Kimiai, a anunţat poliţia că se va preda după acest incident. Cele trei tinere spun însă că şoferul ar fi vrut să le lase „într-o zonă nelocuită”.

Subhakar Khadka, şoferul în vârstă de 32 de ani, le-a spus poliţiştilor că principala agresoare a refuzat să poarte mască şi că ar fi încercat să-i fure telefonul mobil.

După ce au coborât din maşină, Malaysia King s-a îndreptat spre partea şoferului şi i-a dat cu spray în faţă. Imaginile suprinse de camera instalată în autoturism ar dovedi toate aceste acuzaţii, un montaj scurt fiind publicat de televiziunea CBS. Identitatea celei de-a treia pasagere nu a fost dezvăluită.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite