Fotografia care a costat-o locul de muncă pe o stewardesă din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea din cauza căreia a fost concediată stewardesa Tatiana Kozlenko
Imaginea din cauza căreia a fost concediată stewardesa Tatiana Kozlenko

O stewardesă a fost concediată de compania rusă Aeroflot, după ce o imagine în care le-ar fi arătat pasagerilor degetul mijlociu a ajuns pe Twitter. Tatiana Kozlenko a postat poza pe pagina sa de pe reţeaua rusă de socializare Vkontakte, unde în câteva ore a strâns zeci de like-uri.

Ulterior, însă, imaginea s-a răspândit rapid, după ce a fost postată pe Twitter şi redistribuită de sute de utilizatori. După ce imaginea a fost văzută şi de şefii companiei aeriene Tatiana a fost dată afară, relatează „Daily Mail“.

„Postarea acestei imagini demonstrează atitudinea Tatianei faţă de pasageri şi faţă de responsabilităţile ei. Acesta şi-a recunoscut greşeala în momentul în care a vorbit cu managerii săi“, a anunţat compania Aeroflot, pe contul de Twitter.

Stewardesa, însă, susţine că mâna din fotografie nu îi aparţine şi nici măcar nu este realizată în unul dintre avioanele companiei Aeroflot. Tot ce a făcut tânăra a fost să se eticheteze în poză.

„Nu mă consider vinovată! Imaginea a fost adăugată pe profilul meu şi eu doar m-am etichetat!!! Mâna nu este a mea, iar avionul nu aparţine companiei mele!!! Vă cer ajutorul şi sprijinul!“, a scris pe contul său de pe Vkontakte, reţea de socializare similară cu Facebook.

Kozlenko nu este prima persoană care are probleme după ce face un asemenea gest.

Adolescenta Penelope Soto a fost închisă pentru 30 de zile după ce i-a arătat degetul mijlociu unui judecător, după ce acesta a anunţat sentinţa. Ca rezultat, tânăra a fost readusă în faţa judecătorului şi a primit închisoare şi pentru sfidarea curţii de judecată.

O altă femeie a fost forţată să-şi ceară scuze după ce o imagine, în care acesta arata degetul mijlociu spre Cimitirul Naţional Arlington din Washington, a stârnit dezgustul pe internet, iar o petiţie online a fost realizată pentru ca femeia să fie concediată de la locul de muncă.

Lindsey Stone a postat o fotografie în care a arătat degetul mijlociu spre Mormântul Ostaşului Necunoscut, chiar lângă un semn care cerea „linişte şi respect“. Femeia şi-a cerut scuze, spunând că imaginea „este de prost gust“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite