„Faceţi cunoştinţă cu idioţii secolului!“ Câţiva tineri au fost fotografiaţi înotând într-o cursă activă pentru crocodili

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri, care au fost fotografiaţi înotând într-o cursă activă pentru crocodili la locul unui recent atac fatal din Queensland, par să concureze pentru titlul de „idioţii secolului“, a afirmat primarul localităţii australiene.

Fotografiile cu tinerii care înoată în jurul unei curse active, şi chiar se caţără pe aceasta, au apărut pe reţelele de socializare şi au şocat autorităţile locale.

„Am rămas înmărmurită, acest lucru este incredibil de idiot şi periculos. Mă întreb dacă aceşti tineri concurează pentru titlul de idioţii anului sau cel de idioţii secolului”, a afirmat primarul localităţii Douglas Shire, Julia Leu.

Imaginile surprind un grup de tineri înotând şi jucându-se în apropierea cursei pentru crocodili, aflată în apropierea unui recent atac mortal, în care un crocodil de 4,3 metri a ucis o bătrână în vârstă de 79 de ani. Julia Leu a afirmat că zona aceea este cunoscută drept un habitat cunoscut al crocodililor.

Ministrul mediului din Queensland, Steven Miles, şi-a exprimat la rândul lui şocul la acest tip de comportament iresponsabil. „Serios?Carnea pe care o punem în aceste curse este o momeală pentru crocodili. Nu înotaţi în ele! Este o idioţenie şi o ilegalitate”.

Miles a explicat că nu este ilegal să înoţi pe lângă aceste capcane, dar că acesta rămâne un lucru prostesc.

„Nu poţi scoate în afara legii tot ceea ce este prostesc”, a afirmat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite