Descoperirea şocantă a unui bărbat: ce se întâmpla cu paharele şi bureţii de vase dispăruţi, în mod bizar, din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Aparent, colegul meu de apartament face sex cu ele‟. FOTO Daily Mirror
„Aparent, colegul meu de apartament face sex cu ele‟. FOTO Daily Mirror

Poveştile cu colegi de apartament de coşmar nu sunt o noutate pentru nimeni, însă istorisirea unui utilizator al platformei online Reddit este cât se poate de ciudată. Bărbatul a  rămas şocat când a aflat ce se întâmpla cu paharele şi bureţii de vase care dispăreau, în mod straniu, din casă.

Un utilizator al platformei online Reddit a descoperit că bărbatul cu care împărţea casa şi-a făcut un aparat de masturbare din paharele şi bureţii de vase care dispăreau în mod bizar.

Sub pseudonimul „lgotthejack‟, bărbatul a postat pe internet o imagine cu un dispozitiv bizar format dintr-un pahar şi doi bureţi înveliţi în folie transparentă, însoţită de o scurtă dezvăluire: „Aparent, colegul meu de apartament face sex cu ele‟.

Bărbatul a adăugat apoi că a observat că mare parte din paharele din casă au dispărut şi că cel cu care împărţea locul părea surprins de fiecare dată când vorbeau despre „evaporarea‟ acestora. 

„Într-o zi, i-am avut pe ai mei în vizită şi am observat pe fereastra cu jaluzelele trase, printr-un spaţiu neacoperit, acest pahar. Prima dată nu mi-am dat seama ce este. Când l-am confruntat, a început să râdă şi mi-a spus că el a cumpărat acel pahar şi că nu ar fi trebuit, oricum, să îi umblu prin lucruri. Săptămâna trecută mi-au dispărut nişte pantofi sport. Oare a făcut sex şi cu ei?‟, a scris bărbatul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite