Visul secret al lui Michael Schumacher: „Nu ai de ce să mă suni, vreau să dispar!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher FOTO AFP
Michael Schumacher FOTO AFP

Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial din Formula 1, a avut o discuţie cu managerul Sabine Khem chiar înaintea accidentului de schi.

Veştile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher sunt puţine şi nu chiar optimiste. Din decembrie 2013, de când s-a lovit la cap în staţiunea franceză Maribel, în urma uei căzături suferite la schi, ştirile oficiale despre starea sănătăţii sale s-au rărit considerabil.

Managerul pilotului german, Sabine Khem, este singura persoană autorizată să ofere informaţii despre condiţia medicală a lui Schumi. În cadrul unei întâlniri cu 90 de profesionişti media, ea a mărturisit că oferă cât mai puţine detalii pentru a respecta o dorinţă a germanului: "În general, media a avut puţine informaţii despre viaţa personală a lui Michael şi a lui Corinne, soţia lui. În Elveţia, era doar o persoană privată şi intimitatea lui era respectată. Odată, în timpul unei discuţii mai îndelungate pe care am avut-o cu el, Michael mi-a spus: <Anul viitor nu ai de ce să mă suni, vreau să dispar!> Cred că era unul dintre visele lui secrete, să poată să dispară pentru un timp din atenţia tuturor. De aceea vreau să-i respect dorinţele şi să nu las nimic să ajungă la presă "

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul de o altă piatră. Pilotul neamţ fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Citeşte şi: 

Cad ca popicele! Urmăritoarele Simonei Halep din clasamentul WTA nu reuşesc să se apropie de jucătoarea noastră

"M-a făcut să îmi doresc să ajung cât mai repede acasă, ca să mă antrenez special pentru ea". Declaraţie de colecţie a Serenei Williams despre Simona Halep

Vezi AICI când are loc meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, în sferturile de la Indian Wells

Colegele n-au milă de Şarapova: Trebuie pedepsită, e o trişoare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite