Violatorul din atletism a fost arestat. Îşi lăsa elevele gravide şi apoi le punea să avorteze, pretinzând că aşa vor avea rezultate sportive mult superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea atletismului s-a aflat mult timp în stare de şoc după ce au fost descoperite ororile făcute de un antrenor, care-şi supunea elevele unor tratamente înfiorătoare.

Peter Wemali, un antrenor în vârstă de 37 de ani, a fost poreclit de prea mondială "Bestia din atletism", pentru ororile făcute. 

Tehnicianul ugandez îşi viola elevele şi apoi le punea să avorteze, susţinând că în acest fel performanţele lor sportive vor creşte, din pricina transformărilor care au loc în corpul acestora."Le explica că ”avortul draconic le-ar elibera” şi ele ar ajunge să alerge mai repede chiar decât kenyenii”, a povestit Moses Kipsiro, medaliat la Mondiale, la 5.000 de metri, fost elev al lui Wemali. 

Părinţii tinerelor violate, care aveau între 13 şi 17 ani, au depus plângere împotriva lui şi Wemali a fost arestat. Potrivit Constituţiei din Uganda, Peter Wemali (foto jos) poate fi condamnat la moarte, aceasta fiind pedeapsa aplicată violatorilor.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite