VIDEO Real Madrid-Deportivo 2-0. C. Ronaldo a ratat o ocazie rarisimă, Isco şi Benzema au marcat goluri superbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După duşul rece cu Atletico Madrid, 0-4 în etapa anterioară, Real Madrid şi-a spălat păcatele în jocul cu Deportivo la Coruna, de pe teren propriu, scor 2-0. Isco şi Benzema au marcat pentru madrileni, iar Ronaldo şi Bale au irosit ocazii uriaşe.

Real Madrid şi-a luat revanşa în faţa propriilor suporteri, după eşecul usturător suferit în faţa lui Atletico Madrid în etapa anterioară. Madrilenii au învins cu 2-0 pe Deportivo la Coruna şi sunt siguri că vor rămâne lideri în Spania şi după etapa a 23-a.

În minutul 22, Ronaldo, un juctor care nu iartă când se află în faţa porţii, a ratat o ocazie care cu greu se întâlneşte pe un stadion de fotbal. Portughezul a primit o centrare în faţa porţii goale, dar a dat pe lângă minge. Ulterior, balonul a ajuns la Isco, jucător care a marcat cu un şut fabulos, cu efect, catapultat în plasa laterală. Anterior deschiderii scorului, acelaşi Ronaldo şi Bale au trimis mingea în bară, spre exasperarea lui Carlo Ancelotti.

După pauză, şi oaspeţii au avut o bară în minutul 49 prin Borges, dar cei care au marcat au fost tot madrilenii, în minutul 73. Ronaldo l-a găsit bine cu o pasă la întâlnire pe Benzema, iar francezul, cu o execuţie de fineţe, a ridicat mingea peste portarul advers şi a făcut 2-0. Acesta a fost şi scorul final al întâlnirii, rezultat care o ajută pe Real să se menţină lider, cu patru puncte avans în faţa Barcelonei, care joacă duminică seara cu Levante, acasă.

VIDEO Real Madrid - Deportivo la Coruna

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite