VIDEO Rapid-Viitorul Constanţa 1-1. Giuleştenii au pornit la drum, în Liga 1, cu frâna de mână trasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar femeile şi copiii au avut acces pe stadionul Giuleşti la meciul cu Viitorul Constanţa
Doar femeile şi copiii au avut acces pe stadionul Giuleşti la meciul cu Viitorul Constanţa

Rapid şi Viitorul au obţinut primele lor puncte în noua stagiune a Ligii 1, terminând la egalitate duelul direct disputat pe stadionul Giuleşti, scor 1-1.

În faţa a câteva sute de copii şi femei (bărbaţii nu au avut acces pe stadion, din cauză că Rapidul are terenul suspendat după incidentele de la meciul cu Steaua din campionatul precedent), jucătorii lui Rada au scos doar un punct la finalul partidei cu Viitorul Constanţa din etapa a 2-a a Ligii 1. 

Oaspeţii au deschis scorul rapid în Giuleşti prin Romario Benzar, în minutul 9, dar giuleştenii au egalat cu patru minute înainte de pauză prin Cătălin Păun, la capătul unei faze prelungite de atac. De la gazde s-a remarcat şi veteranul Daniel Pancu, acesta fiind folosit titular de antrenorul Marian Rada. S-a terminat 1-1, ambele formaţii obţinând primele lor puncte în noua ediţie de campionat. În etapa trecută, Rapid a pierdut cu 2-1 la Vaslui, în timp ce Viitorul a fost umilită de Astra cu scorul de 4-0.

Rapid: Drăghia - Voicu, D. Lung, Al. Iacob, M. Stoica - C. Păun, V. Negru - Al. Coman, Pancu, Al. Ioniţă II - Tănasă. Antrenor: Marian Rada.

Viitorul: Vâtcă - Nikolov, Bejan, Puţanu, Mitrea - Benzar, Al. Lazăr - Năstăsie, N. Dică, Thiago - V. Rusu. Antrenor: Cătălin Anghel.

VIDEO cu rezumatul partidei Rapid-Viitorul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite