VIDEO Punctul care a rescris istoria partidei dintre Simona Halep şi Radwanska la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AFP
Simona Halep FOTO AFP

Simona Halep avea nevoie să câştige un set cu Radwanska pentru a se califica în semifinale la Turneul Campioanelor, dar a irosit o oportunitate uriaţă.

Halep a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, şi a părăsit Turneul Campioanelor, competiţie la care a fost finalistă în 2014. Dacă i-ar fi luat măcar u nset polonezei, Simona ar fi mers în semifinale.

În tiebreakul primului set, Simona a condus cu 5-1 şi era la doar două puncte de câştigarea setului inaugural. În acel moment, Radwanska a scos din pălărie o lovitură excepţională, un smash pe rever, şi de aici înainte nu a mai putut fi oprită. Şi Cristian Tudor Popescu s-a referit la acel moment psihologic:

"Mulţi sunt cei care vor spune că meciul a fost pierdut de Simona pe acea lovitură excepţională, un smash pe rever, din poziţie extrem de dificilă, executat de Radwanska în tie-break la scorul de 5-1 pentru Simona. Candidează la lovitura anului cu acea bijuterie. Dar nu e aşa.Meciul nu a fost pierdut pe această minge, oricât de norocoasă a Radwanskăi, a fost pierdut din cauza unei diferenţe tehnico-tactice între cele două jucătoare.

VIDEO Rezumatul partidei. Punctul reuşit de Radwanska la 5-1 pentru Simona în tiebreak, la minutul 6.40.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite