VIDEO Neymar a debutat al Barcelona în uralele a 44.000 de fani polonezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona a disputat marţi seara un meci amical împotriva echipei poloneze Legia Gdansk, încheiat la egalitate, scor 2-2. Confruntarea a fost un bun prilej pentru tehnicianul Jordi Roura să-i ofere starului catalanilor, Neymar, un debut de vis.

Transferat în această vară de la Santos la Barcelona, Neymar nu a apucat să joace vreun meci pentru catalani, fiind în vacanţă după Cupa Confederaţiilor. Meciul amical disputat de campioana Spaniei în Polonia, contra Legiei Gdansk, a fost prilejul perfect pentru atacantul brazilian să debuteze în tricoul „blau-grana”.

Neymar a fost introdus în teren de Jordi Roura în minutul 75, înlocuindu-l pe chilianul Alexis Sanchez. Brazilianul nu a apucat să joace alături de celălalt star al Barcelonei, Messi, care fusese înlocuit cu Dongou cu câteva minute înainte. Sergio Roberto şi Messi au fost marcatorii catalanilor. Legia Gdansk a condus de doua ori, dar Barcelona a egalat de fiecare dată, astfel că partida s-a încheiat nedecis, scor 2-2.

De menţionat că noul antrenor al Barcei, Tata Martino, nu a făcut deplasarea în Polonia şi va sta pentru prima dată pe banca echipei catalane la amicalul cu FC Santos, care se va disputa vineri seara pe „Nou Camp”.

VIDEO cu debutul lui Neymar la Barcelona:

VIDEO cu rezumatul meciului:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite